18. heti UH-n nem látszott a babám gyomra, lehet, hogy a nyelőcsöve nem fejlődött ki, vagy el van záródva. Volt még valakinél ilyen?
A baba pocakjában feketén kellett volna látni a magzatvizet, de nálunk semmi ilyen nem volt.
Volt valaki, akinél ugyanez volt, és kövi UH-n már látszott a gyomortartalom, vagy ne is reménykedjek???
Ha mégis baj van, van valami megoldás, hogy helyrejöjjön?
Nagyon félek :(
szia én is igy vagyok.
ezen a héten pénteken 9 kor derült ki hogy szombathelyen a mávba, hogy a doki nem találja a pici gyomrát.
12,5 hetes és napos.
velem csak anyit közölt hogy menyek le visza a korházba sürgősen ultra hangra.
ha nem megyekbe visza öltözés után
,amikor kéri az idö pontot nekem akor nem tudok semit,mert nem tájékoztatot,hogy mi a hejzet a babámal.
meg nem tudták a kezdetek ota meg álapktani hogy most mi van a babával meg hogy hány hetes egyebek.
most derült ki amikor már mocorog ölég rendesen is.
2017.02.07- 08:00 orára kaptam idöpontot a markusovszki korházba.
remélem hogy csak vak volt a doki ahogy az egyik ismerösöm mondta nekem.
nekem ö lenne a 2 dik baba,mert van egy kis fiam lasan egy éves,és vele ijen problémám nem volt.
félek hogy mi lesz nem tagadom mert nagyon meg szeretem ezt a kis izgömozgo csöpségemet.remélem neked is meg nekem is szerencsém lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!