Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. heti UH-n nem látszott a...

18. heti UH-n nem látszott a babám gyomra, lehet, hogy a nyelőcsöve nem fejlődött ki, vagy el van záródva. Volt még valakinél ilyen?

Figyelt kérdés

A baba pocakjában feketén kellett volna látni a magzatvizet, de nálunk semmi ilyen nem volt.

Volt valaki, akinél ugyanez volt, és kövi UH-n már látszott a gyomortartalom, vagy ne is reménykedjek???

Ha mégis baj van, van valami megoldás, hogy helyrejöjjön?

Nagyon félek :(

2012. febr. 22. 14:24
1 2 3
 21/21 jános né válasza:

szia én is igy vagyok.

ezen a héten pénteken 9 kor derült ki hogy szombathelyen a mávba, hogy a doki nem találja a pici gyomrát.

12,5 hetes és napos.

velem csak anyit közölt hogy menyek le visza a korházba sürgősen ultra hangra.

ha nem megyekbe visza öltözés után

,amikor kéri az idö pontot nekem akor nem tudok semit,mert nem tájékoztatot,hogy mi a hejzet a babámal.

meg nem tudták a kezdetek ota meg álapktani hogy most mi van a babával meg hogy hány hetes egyebek.

most derült ki amikor már mocorog ölég rendesen is.

2017.02.07- 08:00 orára kaptam idöpontot a markusovszki korházba.

remélem hogy csak vak volt a doki ahogy az egyik ismerösöm mondta nekem.

nekem ö lenne a 2 dik baba,mert van egy kis fiam lasan egy éves,és vele ijen problémám nem volt.

félek hogy mi lesz nem tagadom mert nagyon meg szeretem ezt a kis izgömozgo csöpségemet.remélem neked is meg nekem is szerencsém lesz.

2017. febr. 4. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!