Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. heti UH-n nem látszott a...

18. heti UH-n nem látszott a babám gyomra, lehet, hogy a nyelőcsöve nem fejlődött ki, vagy el van záródva. Volt még valakinél ilyen?

Figyelt kérdés

A baba pocakjában feketén kellett volna látni a magzatvizet, de nálunk semmi ilyen nem volt.

Volt valaki, akinél ugyanez volt, és kövi UH-n már látszott a gyomortartalom, vagy ne is reménykedjek???

Ha mégis baj van, van valami megoldás, hogy helyrejöjjön?

Nagyon félek :(

2012. febr. 22. 14:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok érdemleges választ adni Neked. én is holnap megyek genetikai uh-ra. DE, Mit mondott az orvos??? semmit? majd menj el a húszon akárhányadik héten? vagy visszahívott?
2012. febr. 22. 14:28
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

általában nyelik ilyenkor a magzatvizet, és lehet a tiéd nem gyakorolta eme cselekedetet mostanában. ez a jobbik eset, vagy lehet tényleg nyelőcsőszűkülete, amit már tudnak gyógyítani!

most ezen ne legyél nagyon kiborulva, esetleg csináljatok egy kontroll UH-t.

Én tuti elmennék pár nap múlva, és lehetőleg másik UH gépen nézetném meg, másik szakemberrel.

Ez max 5000FT

2012. febr. 22. 14:31
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

és a 12 hetesen látszódott?

mert ha igen, akkor tényleg nincs min aggódni.

nem emlékszel?

2012. febr. 22. 14:37
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondott az orvos? Mert gondolom mondott valamit.

22-ik hetin van a nagy UH amikor megnézik az ilyen rendellenességeket. én külflödön élek és itt még az anyai méhben müttenek ha pl farkastorok van vagy ilyesmi.

2012. febr. 22. 14:45
 5/21 A kérdező kommentje:

A 12 hetesen nem emlékszem, hogy ilyenről lett volna szó :(

Holnap megyek ellenőrzésre, remélem akkor lesz a pocijában valami, most ebben reménykedek.

Én is arra gondoltam, hogy ha holnap sem lesz "eredmény", akkor egy másik orvoshoz megyek, de remélem kortyolgat ma valamennyit, és holnap látni fogjuk.

2012. febr. 22. 14:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. írj holnap mi volt uh.n!!
2012. febr. 22. 14:58
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Írj majd!
2012. febr. 22. 15:25
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

figyi, ezt már a 12 hetesen is nézik. szerintem nem volt ott sem gond :)

drukkolok, írjál majd!

2012. febr. 22. 15:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szintén zenész!

Nálunk a 20 hetesen volt ez a papírra írva, pontosan ez: "gyomor nem telítődött" két hét múlva kellett visszamenni. Azt hittem megesz az ideg.

De semmi baj nem volt. Később megtudtam, hogy csak azért, mert pont nem nyelt a magzatvízből.

Nagyon kicsi az esély esetleges tényleges nyelőcső problémára! És valóban műthető ha mégis, de erre ne is gondolj!

Ne aggódj!!!!!

2012. febr. 22. 15:35
 10/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: igen, nekünk is ez van írva. Remélem akkor nálunk is ez a helyzet, egy picit megnyugtattál. Hát az aggódást nem tudom legyűrni...

Lombikos baba, szóval nem volt eddig sem egyszerű, de ez már tényleg nem hiányozna :(

Holnap amint hazaérek írok, hogy mi volt! Kedvesek vagytok :)

2012. febr. 22. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!