Mit tegyek? Nem bírnám ki lelkileg!
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és valószínűleg teherbe estem. A menstruációm elmaradt és holnap megyek tesztért.
Komoly párkapcsolatban élek a párom 20 éves.
Édesanyám szerint muszáj elvetetnem, én viszont már a gondolattól is zokogok. Igaz,hogy nem tudnám egyedül eltartani a párommal, kellene édesanyám segítsége. De nem bírnám elvetetni!!!!! Tudom,hogy romba dől így a jövőm, de én megtenném. A párom bizonytalan és nagyon fél. De vállalja a dolgot. Szerintetek? Mi lenne a helyes? Elvenni egy baba életét és belerokkanok lelkileg vagy megtartani?
2012. febr. 21. 18:02
31/34 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy mégis marad, ha esetleg mégis lenne, de reméljük nincs is semmi.
33/34 A kérdező kommentje:
Nem nem teszteltem, holnap megyek nőgyógyászhoz, mivel megbeszéljük ismét a fogamzásgátlót.. Mert nem ajánlja nekem.. ( különféle okok miatt) De akkor már sokkal okosabb leszek! És köszönöm,hogy még mindig írtok!
2012. febr. 23. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!