Magasvérnyomásos kismamák kérlek erősítsetek meg lelkileg egy kicsit! Ugye nem lesz semmi baj?
A terhességem elején kezdődött a hypertóniám dopegytet szedek,gyógyszerrel 135/90körűl van.Ma azt mondta a nőgyógyászom ,hogy a 3,trimeszterben szokott magas lenni a vérnyomás és most vagyokk 22 hetes és folyamatosan emelkedik ami nem jó.kapok 24órás monitoringet.Már most 8kg ot hiztam ebből 4kg ot 3hét alatt ez is aggasztja.Fehérjét még csak most fognak nézni.Nagyon félek,hogy baj lesz.Minden kismama boldogan jön ki az orvostól én mindíg sírok.Nem tudom boldogan megélni a terhességem pedig ennek kellene lenni életem legszebb időszakának.,de hogy mikor állandóan ilyesztgetnek és rettegem.
22hkm
Az a fontos, hogy folyamatosan figyeljenek, és észrevegyék hogy van e valami baj!
Én megértelek, mert túl estem egy amniocentézisen 20 hetesen(down kór gyanús baba 27 évesen), aztán 24 hetesen magas lett a terheléses cukrom, így diétára fogtak,(pont karácsony előtti időszakban) és a 30. hét körül meg 140/90 felett volt a vérnyomásom, így szedem én is a dopegytet, itthon néznem kell a vizeletemet minden nap a fehérje miatt, a dokimtól kaptam hozzá oldatot, és iszonyat vizesedem is! Persze mindenkinek a saját baja a legnagyobb, csak azért írtam le, hogy megértelek, én is sokat voltam/vagyok lehangolt ezek miatt, főleg amikor a sok boldog kismamát látom, akiknek meg semmi bajuk és mégis panaszkodnak.
Kitartás, ne félj, az csak jó, ha az orvosod így odafigyel már most ezekre a jelekre, így meg tudja előzni majd, hogy ne legyen baj!
36 hkm
Szerintem fogd fel úgy, hogy figyelnek rád, rátok, és arra, hogy ne legyen gond. Viszonylag gyakori problémával küzdesz, az orvsok nem ijesztgetnek, mindössze a realitásokra hívják fel a figyelmed. Jó kezekben vagy, gondolj arra, hogy ott nő a picúr, mozgolódik, és napról napra közelebb vagy a születéséhez. :)
Sok boldogságot, és kitartás!
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!