Anyukák, erősítsetek meg, ugye nekem van igazam!?
Igazad van.
Én sosem hagytam sírni,bár nem is mondott olyat a párom,hogy csukjam rá az ajtót és kész.Lehet,hogy azért sír,mert van valami baja...
Lehet,hogyha hagyjátok sírni,akkor rájön,hogy hiba sír,úgysem foglalkozik vele senki és később sem sírna,amikor már tényleg valami komoly gondja lesz vagy csak jobban sírna,mert azt várja,hogy valaki felvegye végre.
Én régen sem hagytam sírni és most sem hagyom.
A babának valóban nem kell mindig kézben lennie, de inger gazdag környezet kell neki.
Jól értem, hogy a saját szobájában van a járókában, ti meg közben valami más helyiségben?
Ott helyezzétek el, ahol zajlik az élet. Nappaliban/konyhában. Babahordozóban/hintában járókában, vagy a földön egy pléden.
Ha van mit nézegetni, akkor nem 15 percet bír egy 7 hónapos.
csapnám nyakon a férjemet ha nem menne be a babánkhoz!
eleve mit keres egy baba ébren a kiságyában és egyedül a szobában??? férjed mondjuk tv-zik a nappaliba, üljön le a földre, mellé terítsd a játszószőnyeget, játszani se kell a babával csak néha elé tenni 1-1 új játékot. ebbe azért igazán nem hal bele míg te főzöl mondjuk.
tényleg nem kell ölben lennie, de legyen veletek, ő egy kisbaba, nem lehet beakasztani a szekrénybe ha éppen unjuk :O
igazad van!
Ez tipikus férfi válasz.
Párom is ezt mondaná.
De ez egy egyszerü megoldás hagyuk had ordítson, mi meg heccelünk a nappaliban. Lefoglalni egy babát sokkal nagyobb munka mint sírni hagyni.
én sem hagyom az enyémet de apja simán hagyná.
amiröl a párod beszél majd a dackorszakban jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!