Tudom, hogy abszurd és hülyeség, de erősítsetek meg hogy nem minden férfi gondolkozik így!?!
Párommal egy beszélgetés folyamán szóba került, hogy mi lenne ha nyerne a lotton. Közölte, hogy ő elhagyná az országot. Nélkülem!!! Adna nekem pénzt és elmenne elszórani a pénzt, tengertartokra, partykba és playboy csajokat felszedni.
Az elején még viccesnek is találtam aztán belemelegedtünk. Mindegyikünk fujta a saját igazát.
Szerinte a férfiak 99%-a így cselekedne.
Szerintem viszont létezik olyan féri aki semmi pénzért nem hagyná el a párját és ha nyerne a lotton együtt utazgatna a szerelmével, nem pedig k*rvákra költené.
Csalódtam is benne, meglepett a reakciója is...furcsa szituáció volt.
Most pedig nem tudom eldönteni, hogy én vagyok naív vagy pedig nem megfelelő partnert választottam?!
Ti hogy reagálnátok volna ebben a szituációban?
Én lány vagyok, de ha nyernék a lottón akkor én is azonnal elhagynám az országot, akkor is ha a párom nem akar velem jönni. Senki miatt nem akarom feláldozni az álmaim, vágyaim, életem. Mondjuk az igaz, hogy én nem pasizni meg bulizni mennék ki.
Természetesen a férfiak közül sem mindenki így gondolkozik, az biztos.
Ha ezt komolyan mondta, akkor bátran állíthatom, h nem a megfelelő pasi mellett horgonyoztál le. :(
Az enyémmel is beszéltünk már erről. A férjem túl óvatos, és nagyon diszkrét ember. Azt mondta, ha nyerne, kb. egy évig nekem nem mondaná meg, és az életszínvonalunkon sem venném észre, mert még véletlenül "elkotyognám" a fél rokonságnak, és nem is tőlük fél, hanem a rosszindulatú emberektől (betörők, zsarolók, stb.)
Szóval azt mondta, ha már "elült" a nagy vihar, és szélcsend van, akkor szép lassan beavatna a nagy titokba :)
És sztem egy normális pasi valószínűleg valahogy így tenne (ok, az egy év várakozást nem mindenki bírná ki), és nem hiszem, hogy a férfiak 99%-a ilyen szempontból ezt tenné. Kizártnak tartom. Ezt egy bizonyos IQ szint alatt tenné a férfiak 99%-a.
Max Szmájli Szájrúzshoz mennék el XDDD
De am LÁTJÁTOK? A PÉNZ meghülyíti az embert, nekem akármennyi pénzem lenne mindig a szerelmemmel lennék...
(az elejét meg csak poénból írtam xdd) :D
Az én férjem biztos nem hagyna el, pláne nem azért hogy szilikon bögyökkel múlassa az időt. És szerintem egyetlen férfi sem tenne így, aki komolyan gondolja a családalapítást.
Te elhagynád a párod, ha nyernél a lottón? Én nem. Beutaznánk a világot, házat, autót, nyaralót vennénk stb. EGYÜTT! Szerintem nem igazán szeret téged, ha tényleg komolyan mondta ezt.
Én is ezt gondolom, hogy nem szeret igazán. Ezért is vagyok ennyire csalódott! Bár bizonyítja, érzem rajta hogy szeret de ezzel a kijelentésével újra bebizonyította hogy felelőtlen, megbízhatatlan és alkalmatlan család alapításra.
Nekem eszembe se jutott volna elhagyni, együtt utazgatnék vele és megalapoznánk a jövőnket.
Szerinte pedig naív vagyok és álomvilágban élek mivel minden férfi ugy cselekedne ahogy ő tenné...egyszerűen sokkolodtam amikor ezeket mondta. És teljesen komolyan gondolta, azóta se tudom tultenni magam rajta.
Jó tudom, hogy rendkívül kevés az esélye annak hogy nyerni fog, de mégis ez a reakció...
Mondd meg neki, én a tűzbe merném tenni a kezem a férjemért, hogy nem így cselekedne.
De majd szólok neki, hogy regisztráljon , és írja be ő maga, hátha férfi szájból/kézből hitelesebb. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!