Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy abszurd és hülyesé...

Tudom, hogy abszurd és hülyeség, de erősítsetek meg hogy nem minden férfi gondolkozik így!?!

Figyelt kérdés

Párommal egy beszélgetés folyamán szóba került, hogy mi lenne ha nyerne a lotton. Közölte, hogy ő elhagyná az országot. Nélkülem!!! Adna nekem pénzt és elmenne elszórani a pénzt, tengertartokra, partykba és playboy csajokat felszedni.

Az elején még viccesnek is találtam aztán belemelegedtünk. Mindegyikünk fujta a saját igazát.

Szerinte a férfiak 99%-a így cselekedne.

Szerintem viszont létezik olyan féri aki semmi pénzért nem hagyná el a párját és ha nyerne a lotton együtt utazgatna a szerelmével, nem pedig k*rvákra költené.

Csalódtam is benne, meglepett a reakciója is...furcsa szituáció volt.

Most pedig nem tudom eldönteni, hogy én vagyok naív vagy pedig nem megfelelő partnert választottam?!

Ti hogy reagálnátok volna ebben a szituációban?

2011. aug. 19. 00:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
"megbízhatatlan és alkalmatlan család alapításra. " - írod Kérdező. És ez valószínűleg így van.
2011. aug. 19. 01:50
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem csak arról van szó, hogy felelőtlen, és szeret-e vagy nem..

Ha ezt így képes a szemedbe mondani, akkor az majdnem olyan, hogy na, ennyit számítasz, tudd, hol a helyed.

2011. aug. 19. 01:53
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
ő amúgy mit szólna, ha te mennél külföldre playboy fiúkkal koktélozni?
2011. aug. 19. 02:03
 14/27 anonim ***** válasza:
70%

SZVSZ:

Ez a ferfi nem elte ki magat rendesen fiatal(abb) koraban. Meg nem dugott meg eleg not ahhoz, hogy eljojjon az ido a kis fejecskejeben, hogy vegre meg tud allapodni. Hiszen titkos vagyaiban meg el a partyzas/qrvalkodas. Olcso duma, hogy minden ferfi igy erez, szerintem mar nem tudta mivel szepiteni amit mondott. Es ezt nem is lehet.

Nem kell megnyerje a lottot. Elkepzelheto hogy evek mulva - esetleg mikor nagyon allapotos leszel es nem lesz nemi eletetek - meghivja egy regrol felbukkano spanja valami buliba, te pedig rendes asszonyka leven elengeded, belebotlik valami nocskebe, aki felkinalja magat, a ferjed/gyermeked apja pedig alkoholos gyengesegeben meg fog csuszni...

Amit most mondott az nem arra utal hogy nem szeret. Sot, ha bizonygatja hogy szeret akkor tenyleg igy erez, de a teny, hogy partyzos/qrvalkodos vagyai vannak, az azt jelenti hogy ezen meg nem tette tul magat es a jovoben nagyon nagy a valoszinusege hogy megteszi, amig igazan ki nem tudja magat elni, a kockazat ott lebeg a feje felett.

Ket dolgot tehet egy ilyen ember: vagy megvaltozik, atertekelodik az ertekrendje es a vagy magatol elhal, vagy enged a csabitasnak es beteljesiti az almot.

Ez a komment: "Fordítva is lehet nézni: te szereted igazán ha nem tudod eflogadni a vágyait és elvárod tőle hogy lemondjon róluk (mégha egy ilyen értelmetlen dologról is van szó? )?" A vagyairol az istennek se mondjon le! De qrvalkodni az egy parkapcsolatban levo ferfinek ne legyen a vagya, mert az nem normalis, illetve az nem parkapcsolatra alkalmas ember.

Kicsit magamra ismertem a parod leirasaban. En ex-drogfogyaszto leven tudom milyen mikor az ember torekszik a josagra, de titkos vagya, ha egyszer megnyerem a lottot, akkor veszek egy talicska kokot... ez azt jelenti, hogy meg nem teljesen tiszta az illeto, meg nagyon eros a csabitas es az ilyen ember jobb ha tavol tartja magat a cucctol (a parod a qrvaktol) mert ilyenkor konnyebb el(vissza)esni.

2011. aug. 19. 02:14
 15/27 anonim ***** válasza:
58%
Nem láthatsz a jövőbe. Előbb nyerjétek meg azt a pénzt, és utólag írd meg, hogy hogyan viselkedett a párod. TE magad sem tudod, hogy hogyan viselkedsz egy adott helyzetben, míg nem voltál benne. Azt nagyjából mindenki tudja, hogy hogyan kellene, attól még nem biztos, hogy úgy is tesz. Emiatt pedig nehogy elítéld. Őszinte volt, ez is becsülendő.
2011. aug. 19. 02:48
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Pont erről beszélgettünk mi is a napokban a férjemmel. Azt mondta, hogy együtt utazgatnánk is pár helyre (pl. ahová nászútra mentünk volna), meg nyitnánk egy közös vállalkozást, ami integrálná mindkettőnk álmát. A pénz egy részét meg befektetnénk, hogy már csak hobbiból "kelljen" dolgoznunk.

Lehet, hogy a párod most nagyon büszke, hogy ilyen őszinte volt, de más azért a szexuális fantázia és más jövőtervezés. Nem hangzik túl jól, ha álmainak netovábbja az, hogy más nőkkel legyen máshol...

2011. aug. 19. 07:01
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember más,de pl. amikor mi beszéltünk erről a párommal akkor közös jövőről beszéltünk, h. közösen mire költenénk.Szóval nem minden férfi ilyen.Én jobban a körmére néznék,mert milyen kijelentés az h. ha nyerne akkor nélküled élne,mert az ok. h. playboy csajokra vágyik,(sok férfi gondol iyleneket),de aki igazán szeret valakit az inkább a barátnőjére költi(h. mégszebb legyen),közös házat vesz,közösen utazgatnak stb.szerintem ő még érettlen egy komoly kapcsolatra,lehet együtt van veled,mert nincs más,de én még most elbeszélgetnék vele,mert ha így gondolkozik akkor félő, hogy ebből nem lesz életre szóló kapcsolat.
2011. aug. 19. 07:19
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk férjemmel álmodozni, és egyik álomban sem szerepel az, hogy lelépünk a másik mellől. Mi együtt lottózunk, vagyis együtt nyernénk, hisz együtt vagyunk. Attól hogy egyik héten én másik héten ő megy le és vesz egy lottót még közös marad a játék. Mi magunkon kívül még a családra is gondolunk álmodozás közben :) Szüleinek van lakáshitele, hogy azt is kifizetnénk stb :) Szerintem valahol ez így normális, persze ha csak egy felszínes kapcsolatról lenne szó mondjuk 2 hete vagy hónapja ismerném és nyernék azért azt nem kezelném közös vagyonként de ettől még nem hiszem hogy elhagynám.
2011. aug. 19. 07:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
ez egy jó nagy hül.yeség... az én férjem biztos hogy nélkülem sehova nem menne, nemhogy playboy macákat vagy bármilyen más nőket szedjen fel a tengerparton a lottó 5ös nyereményből....
2011. aug. 19. 07:50
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha 15 évesnél több a pasi, akkor még gondolkodni is kár az ügyön. Ennek sokkal mélyebb tartalma van a lottó ötösnél. Mondhat bárki bármit, előbb fog meghalni (akár nyolcvan évesen) mint hogy felelősségteljes, felnőtt férfi váljon belőle. Kizárt dolog. Bár az ilyen mindig talál nőt aki bízik a változásban. Ha te már nem, majd a következő.
2011. aug. 19. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!