Tudom, hogy abszurd és hülyeség, de erősítsetek meg hogy nem minden férfi gondolkozik így!?!
Párommal egy beszélgetés folyamán szóba került, hogy mi lenne ha nyerne a lotton. Közölte, hogy ő elhagyná az országot. Nélkülem!!! Adna nekem pénzt és elmenne elszórani a pénzt, tengertartokra, partykba és playboy csajokat felszedni.
Az elején még viccesnek is találtam aztán belemelegedtünk. Mindegyikünk fujta a saját igazát.
Szerinte a férfiak 99%-a így cselekedne.
Szerintem viszont létezik olyan féri aki semmi pénzért nem hagyná el a párját és ha nyerne a lotton együtt utazgatna a szerelmével, nem pedig k*rvákra költené.
Csalódtam is benne, meglepett a reakciója is...furcsa szituáció volt.
Most pedig nem tudom eldönteni, hogy én vagyok naív vagy pedig nem megfelelő partnert választottam?!
Ti hogy reagálnátok volna ebben a szituációban?
Itt nem csak arról van szó, hogy felelőtlen, és szeret-e vagy nem..
Ha ezt így képes a szemedbe mondani, akkor az majdnem olyan, hogy na, ennyit számítasz, tudd, hol a helyed.
SZVSZ:
Ez a ferfi nem elte ki magat rendesen fiatal(abb) koraban. Meg nem dugott meg eleg not ahhoz, hogy eljojjon az ido a kis fejecskejeben, hogy vegre meg tud allapodni. Hiszen titkos vagyaiban meg el a partyzas/qrvalkodas. Olcso duma, hogy minden ferfi igy erez, szerintem mar nem tudta mivel szepiteni amit mondott. Es ezt nem is lehet.
Nem kell megnyerje a lottot. Elkepzelheto hogy evek mulva - esetleg mikor nagyon allapotos leszel es nem lesz nemi eletetek - meghivja egy regrol felbukkano spanja valami buliba, te pedig rendes asszonyka leven elengeded, belebotlik valami nocskebe, aki felkinalja magat, a ferjed/gyermeked apja pedig alkoholos gyengesegeben meg fog csuszni...
Amit most mondott az nem arra utal hogy nem szeret. Sot, ha bizonygatja hogy szeret akkor tenyleg igy erez, de a teny, hogy partyzos/qrvalkodos vagyai vannak, az azt jelenti hogy ezen meg nem tette tul magat es a jovoben nagyon nagy a valoszinusege hogy megteszi, amig igazan ki nem tudja magat elni, a kockazat ott lebeg a feje felett.
Ket dolgot tehet egy ilyen ember: vagy megvaltozik, atertekelodik az ertekrendje es a vagy magatol elhal, vagy enged a csabitasnak es beteljesiti az almot.
Ez a komment: "Fordítva is lehet nézni: te szereted igazán ha nem tudod eflogadni a vágyait és elvárod tőle hogy lemondjon róluk (mégha egy ilyen értelmetlen dologról is van szó? )?" A vagyairol az istennek se mondjon le! De qrvalkodni az egy parkapcsolatban levo ferfinek ne legyen a vagya, mert az nem normalis, illetve az nem parkapcsolatra alkalmas ember.
Kicsit magamra ismertem a parod leirasaban. En ex-drogfogyaszto leven tudom milyen mikor az ember torekszik a josagra, de titkos vagya, ha egyszer megnyerem a lottot, akkor veszek egy talicska kokot... ez azt jelenti, hogy meg nem teljesen tiszta az illeto, meg nagyon eros a csabitas es az ilyen ember jobb ha tavol tartja magat a cucctol (a parod a qrvaktol) mert ilyenkor konnyebb el(vissza)esni.
Pont erről beszélgettünk mi is a napokban a férjemmel. Azt mondta, hogy együtt utazgatnánk is pár helyre (pl. ahová nászútra mentünk volna), meg nyitnánk egy közös vállalkozást, ami integrálná mindkettőnk álmát. A pénz egy részét meg befektetnénk, hogy már csak hobbiból "kelljen" dolgoznunk.
Lehet, hogy a párod most nagyon büszke, hogy ilyen őszinte volt, de más azért a szexuális fantázia és más jövőtervezés. Nem hangzik túl jól, ha álmainak netovábbja az, hogy más nőkkel legyen máshol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!