Tudom, hogy abszurd és hülyeség, de erősítsetek meg hogy nem minden férfi gondolkozik így!?!
Párommal egy beszélgetés folyamán szóba került, hogy mi lenne ha nyerne a lotton. Közölte, hogy ő elhagyná az országot. Nélkülem!!! Adna nekem pénzt és elmenne elszórani a pénzt, tengertartokra, partykba és playboy csajokat felszedni.
Az elején még viccesnek is találtam aztán belemelegedtünk. Mindegyikünk fujta a saját igazát.
Szerinte a férfiak 99%-a így cselekedne.
Szerintem viszont létezik olyan féri aki semmi pénzért nem hagyná el a párját és ha nyerne a lotton együtt utazgatna a szerelmével, nem pedig k*rvákra költené.
Csalódtam is benne, meglepett a reakciója is...furcsa szituáció volt.
Most pedig nem tudom eldönteni, hogy én vagyok naív vagy pedig nem megfelelő partnert választottam?!
Ti hogy reagálnátok volna ebben a szituációban?
Nem minden férfi gondolkodik igy :)
KErült szóba ugyanez,páromnak az volt a reakciója gondolkodás nélkül,hogy délamerikai tengerpart,pár szobás vityilló és a leendő gyerekeink delfinekkel úszkálnának pici koruktól (pedig előttem nem volt túl sok barátnője hogy kiélje magát,amit irt valaki kommentbe,és nem is túl idős még)
Jesszus ez elég szomorú helyzet :(
Nem tudom te hogy vagy vele, de az én gyomrom ezt nem venné be, elképzelem ,hogy ezt mondta volna..húú, kemény.
Az érzelmeim biztos nem múlnának el iránta egy csapásra, de olyan szinten összetörne, hogy nem bírnék vele maradni azt hiszem.
Meg alapból hogy ezt így kimondja, már milyen megalázó, igazából csak az tartja melletted, hogy nincs elég pénze ahhoz, hogy sok másik nőre költse meg lelépjen. Pedig ezt akarná.
Őszintén sajnállak, hogy ilyen helyzetbe keveredtél, azért remélem kiderül, hogy csak viccelt vagy ilyesmi és hogy tudjátok rendezni, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!