Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy megmarad? Bövebben...

Lehet, hogy megmarad? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
7+3 hetes terhesseg a ciklus szerint, az Uh.-n pedig csak egy üres petezsak latszik. Szabalytalan a ciklusom, lehet, hogy attol van, hogy a PE. nem a 14. napon volt es ezert kisebb a terhesseg tenyleges kora? Lehet ez meg "happy end"? Nagyon ketsegbe vagyok esve, volt valakinek hasonlo tapasztalata?
2012. febr. 13. 19:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
koszi szepen. Ma mar dolgozom meg az ugyes bajos teendok ideig oraig elterelik a gondolataimat, de nagyon nehez nem folyton ezen gondolkodni, gondolom ertitek mirol besszelek, valoszinuleg sokan kozuletek is vegigcsinaltatok ezt, fuggetlenul az eredmenytol. Nincs es nem is volt semmilyen verzesem mindig arra gondolok hogy ez biztosan jo jel. Mar a hanyinger kosza jeleit is velem felfedezni de azthiszem ez csak a stressz... Amugy 16 nappal az elso pozi teszt utan mentem a dokihoz akitol meg csak a mereteket sem kerdeztem, magatol nem mondta en meg sokkot kaptam es nem is jutott eszembe egy kerdes sem. Ami mar fucsa volt hogy azt mondta hogy kivulrol nem tapinthato. Bar igazabol azt sem tudom hogy fiatal terhessegnel jelent e ez vmit. Az egeszben pedig a legszebb hogy hetfon indulnank telelni amire mar szeptemberben befizettunk es olcso reen sem lemondani sem attetetni nem tudjuk, nos ha but a krach, duplan ut be. Valentin napi ajandek lett volna a ferjemnek, remelem minden megoldodik. Koszi hogy drukkoltok.
2012. febr. 14. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:
A 3. vagyok.Én-mint már írtam-ma este megyek,ez a pozitív teszt utáni 20. nap.Szerintem nem vagy még 7 hetes,kisebb a baba.Írok majd,nálam mi a helyzet.
2012. febr. 14. 13:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Na,ma nem tudom meg!Most hívtak,hogy szüleszteni ment a doktornő,péntekre kaptam másik időpontot!
2012. febr. 14. 17:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Azert drukkolok en is, de biztos minden rendben van veletek. Akkor majd penteken ertekezünk:)
2012. febr. 14. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:
A 13. vagyok.Ma elmentem az sztk-s dokimhoz(az asszisztense a barátnőm)az V. kerületbe,és minden rendben.Az UH lelet a következő:Szabályos petezsákban egy élő embrió,szívműködés kimutatható.CRL:10.8 mm,szikhólyag látszik.Adnexumok eltérés nélkül.Kívánok Neked is hasonló jó UH leletet.Írj majd!
2012. febr. 15. 12:04
 16/16 A kérdező kommentje:
hat szivbol gratulalok, remelem velem is minden ok lesz.
2012. febr. 15. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!