Nálatok hogy megy ez? (Bővebben lent)
16 hetes kismama vagyok. Az utóbbi időben észre vettem, hogy a párom már nem igazán akar velem szeretkezni. Mikor feltettem a kérdést, hogy már nem kíván, azt mondta, hogy igen, kíván de lecsökkent a libidója. Azzal magyarázta, hogy ez biológiai dolog...
Próbálok magammal törődni, még csak nem is híztam még, és megpróbálok mindent, hogy boldog legyen.
Remélem nem csak én vagyok így ezzel, hogy megritkultak a szeretkezések. A baj az, hogy ugye én meg mostanában pláne kívánnám...
lehet nem tudja így elfogadni a tested.
nálunk ellenkező a probléma, minden nap meghágna legszívesebben :S
remélem elmúlik majd a parája. a biológiához semmi köze, az tuti.
hááát, akkor marad a maszturbáció, őt meg elégítsd ki esetleg orálisan, csak ne legyen neki tele a zacsija, nehogy elkódorogjon. ha meg nem olyan tipus, akkor meg majd túléli valahogy.
bocsánat a szókimondásért.
Mi sem vagyunk túl aktívak, a férjem nagyon félti a babát. Volt már egy vetélésem, és most is sokat görcsölgetek. Mivel nem érzem magam túl jól, nekem sem jár sokat az eszem ilyesmin. Eszembe nem jutna azon aggódni, hogy esetleg félre megy, pedig nem szoktam egyoldalúan "kiszolgálni" őt. Ez az időszak most nem a szexről szól, most a baba a legfontosabb.
Az a véleményem, hogy az a pasi, aki képes megcsalni ilyesmiért a párját, nos azért nem kár, menjen csak. Úgyhogy szerintem ne foglalkozz az itt károgókkal, hogy majd félrelép ha nem elégíted ki, meg nem csábítod el. Értelmes, felnőtt és felelős férfi nem tesz ilyet emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!