Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy megmarad? Bövebben...

Lehet, hogy megmarad? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
7+3 hetes terhesseg a ciklus szerint, az Uh.-n pedig csak egy üres petezsak latszik. Szabalytalan a ciklusom, lehet, hogy attol van, hogy a PE. nem a 14. napon volt es ezert kisebb a terhesseg tenyleges kora? Lehet ez meg "happy end"? Nagyon ketsegbe vagyok esve, volt valakinek hasonlo tapasztalata?
2012. febr. 13. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
igen megmarad
2012. febr. 13. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Mennyi szokott lenni a ciklusod hossza? Mikor lett pozitív a teszted?
2012. febr. 13. 19:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Lehet jó a vége,persze.De hány naposak a ciklusaid?Nagyon nem mindegy.És mennyire szabálytalan?Én ma 6+6 hetes vagyok,holnap leszek 7 hetes,estére van időpontom a dokihoz.Majd megírom,nálam mi a helyzet.Nekem szabályos,28 napos ciklusaim vannak,január 23.-ára nem vártam,és 22.-én már nagyon halványan ugyan,de pozitív volt a tesztem.26.-án pedig olyan erős,hogy majd leugrott a tesztről.
2012. febr. 13. 19:30
 4/16 A kérdező kommentje:
Na ez az...Szerintem a ciklusom hosszara nem lehetne alapozni mert siman van olyan is, hogy 2-3 honapig nem jön meg, aztan 2-3 honapig megint normalis, aztan megjön 40 napra, szoval borzasztoan megbizhatatlan. Ez azota van miota megszületett a kislanyom. Elötte sem volt oramü pontossagu, de vele azert nagyjabol be tudtak löni. Pentekre hivott vissza, kivancsi vagyok
2012. febr. 13. 20:21
 5/16 A kérdező kommentje:
ja amugy a ciklus 36. napjan volt halvanyan pozitiv a teszt amiböl azota mar 5-öt csinaltam es mara mar teljesen erös
2012. febr. 13. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
3.vagyok.Hát,ha a ciklus 36. napján volt halvány pozitív,akkor kb. 6 hetes lehetsz.Nagyon nem mindegy!Itt 2-3 nap is sokat számít.Nem véletlen,hogy vissza hívtak péntekre.Drukkolok.
2012. febr. 13. 20:44
 7/16 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszi szepen, majd megirom mi ujsag
2012. febr. 13. 21:07
 8/16 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lehet még happy end!

Drukkolok!

2012. febr. 13. 21:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Az első pozi teszt után mikor voltál dokinál? Én egy nagyon halvány pozi után (előtte 2 nappal még nega volt) 13 nap múlva mentem és csak egy üres 10 mm-es petezsák látszódott. Menzi szerint én már több mint 5 hetesnek gondoltam magam, a doki szerint 4 hetes terhesség lehet. Nagyon aggódtam, mert már volt egy missed ab-om. 2 hét múlva hívott vissza és már láttuk a 8 mm-es embriót szívdobogással! :) Így már megfelelnek a méretek a menzi alapján számolt terhességi hétnek! Ha a ciklusod ilyen bizonytalan, esetleg akkor a pozitív tesztedhez képest talán egy kis támpont az én esetem. Tehát lehet, hogy csak korán mentél dokihoz, mert a peteérésed, megtermékenyülés később volt.

Drukkolok én is nagyon!!!

2012. febr. 14. 08:12
 10/16 anonim ***** válasza:
Megy a drukk!
2012. febr. 14. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!