Terhes lehetek? :\ Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal, de nem vettük észre, hogy a gumi lecsúszott. (azt hittük az ágyban van valahol) ezért felhúzott még egyet és folytattuk tovább. Kb. 5 perc múlva mondtam neki, hogy engem idegesít, hogy nem tudom hol a gumi ezért felnyúlt és bennem volt.:\Még nem élvezett el, de félek, hogy az előváladék belém jutott. Menstruáció után voltam vele 3 nappal, igaz hogy nagyon kevés rá az esély, hogy az előváladéktól teherbe essek? Mi a véleményetek? Seítsetek. Eléggé parázok. :\2012. febr. 6. 19:02
1/4 anonim válasza:
Valójában leegyszerűsítve a helyzetet vagy terhes vagy, vagy nem. Annyi esélyed van nem annak lenni, mint amennyi esélyed annak. Az előváladék is tartalmaz(hat) hímivarsejteket. Legközelebb jobban figyeljetek a gumival.
2/4 anonim válasza:
ha mensi után voltál 3 nappal és átlagos ciklusod van, akkor az még messze van a középidőtől, amikor a peteérés van. persze a spermiumok elélnek 2-4napig odabent.
én szerintem az esély nagyon minimális, de azért megvan...
esetleg telefonálj az ügyeletre,kérdezz meg egy nőgyógyászt h mit mondd,mert mi sajnos nem vagyunk szakemberek s beléd sem látunk. s esetleg ir fel esemény utáni tablettát ha szükségesnek látja...persze azt nem irtad h mikor volt az eset, ha beleférsz még a 72órába...
3/4 A kérdező kommentje:
már nem férek bele a 72 órába. Próbálok nem izgulni. A mensimnek 21, 22 körül kell megjönnie. Nem jön meg váok egy kicsit utána veszek tesztet
2012. febr. 6. 20:06
4/4 A kérdező kommentje:
és köszönöm a válaszokat!:)
2012. febr. 6. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!