Most akkor jár a TB? Él még nálam?
Figyelt kérdés
Tanuló voltam amikor megszületett a kisfiam ,vele a gyes/gyed 2011.agusztusában járt le(előtte nem volt munka visszonyom).Ősszel találtam egy munkat ahol 2hónapot dolgoztam,azota visszont nincs munkám 16hetes kismama vagyok,es felmerült benem az hogy akkor mi lesz a szüléssel?egészsegügyi ellátásal?a münka ügyi központba regisztralt munka kereső vagyok2012. febr. 10. 10:35
11/13 anonim válasza:
Igen, ha munkanélküli vagy, és ők pénzt is adnak neked (de csak akkor!) biztosított vagy. Ha szimplán csak be vagy jelentve, de nem kapsz semmit, akkor azt sem fizetik utánad.
7-es
12/13 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni,hogy a nagymamámmal én vagyok itthon ápolásra szorul(amputálták a lábat így:enni,inni,gyógyszert adagolni ,egészségügyi dolgokat ellátni nem tudd egy zsoval mindenben segíteni kell neki),decemberben igyenyeltuk az ápolási díjat amit most február végén ,március elején birálnak el....egy szóval én leszek vele itthon...akkor mi történik?
2012. febr. 13. 12:46
13/13 anonim válasza:
Menyj be a hivatalba és kérdezz meg.mert ha munkanélküli vagy és nem kapsz semmit a hivatalnak kötelessége fizetni utánad a Tb-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!