Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor valaki terhes lesz,...

Amikor valaki terhes lesz, akkor érez ilyet, vagy nálam valami nincs rendben?

Figyelt kérdés
Kétségbeesetten kérlek segítsetek! Csak szeretnénk babát, de olyanoktól szeretnék választ, akik nem csak könyvből tanulták a terhességet, mint egyenlőre még én sajna. Ha peteéréskor együtt vagyunk a férjemmel, akkor utána az alhasam, akár már egy nap múlva elkezd görcsölni picit. Többször átéltem, de baba még sosem lett belőle, még SOHA nem teszteltem pozit. Ilyet más terhes átélt, vagy lehet, hogy épp ez jelzi, hogy baj van nálam, és ezért nem esek teherbe. Amúgy már látott doki, ami baj volt, azt rendbe tették, szóval elvileg most rendben kéne lennem, de ez a dolog nem változott.
2012. jan. 30. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a peteérés miatt görcsöl a hasad?Nekem ha peteérésem van akkor szokott úgy görcsölni egy kicsit mint mikor megvan.De egyébként is ha akkor ép sikerül összehozni a babát,másnap nincs tüneted.
2012. jan. 30. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
én is néha a peteérést éreztem így...mást nem is nagyon lehet, mert ugye beágyazódás (amit még érezhetnek egyesek) az később van
2012. jan. 30. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!

én is a peteéréskor éreztem hasonlót mint a mensi. Utána meg nem éreztem semmi különöset! Aztán csak nem jött meg és csináltam tesztet! Nyugodj meg, ne görcsölj rá a baba csinálásra, mert annál hosszabb időbe fog telni, míg összejön! Én is így voltam... Mindennek utána néztem, mértem a hőt, stb... aztán 1ik nap meguntam és már nem csináltam tovább! És akkor lettem terhes! :) szóval csak lazán, és ne keress hibát, ha a doki azt mondja minden ok!

kívánom neked, hogy mihamarabb összejöjjön a baba!

2012. jan. 30. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer éreztem ilyet a ciklusom 13.napján és akkor sikerült a kislányom :) 23+4hkm.
2012. jan. 30. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem elég ritkán volt peteérésem, de amikor volt, azt meg szoktam érezni. :) Nekem is görcsöléssel, szúrással jár, mindig meg tudtam különböztetni.

Szerintem a peteérést érzed olyankor.

2012. jan. 30. 21:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Baba lett belőle!
2012. febr. 15. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sok boldogságot hozzá!!! :)
2012. febr. 15. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!