Megnyugodtatok, amikor a kritikus 12. hetet betöltöttétek, illetve az UH-n is mindent rendben találtak?
Nekem nem sokkal a mostani terhességem előtt volt egy vetélésem és nagyon aggódtam az elején, szedtem hormont, pihentem stb. és nayon-nagyon vártam a 12 hetet. Mikor betöltöttem és elmentünk Uh-ra ahol minden tökéletes volt, na akkor nyugodtam meg igazán és egy nagy kő esett le a szívemről. Azóta is jól vagyunk! :)
24 hetes km
Nem. Én is a másodikat várom, én majd akkor fogok megnyugodni, ha megszületik. Nekem a 12.hét nem jelent semmit. Az egészen kéne már túllenni, hogy biztosan tudjam, hogy egészséges a babám, és túlvagyunk egy egészséges szülésen.
Egyébként velem is ez van, hogy semmi gondom, aztán a vizsgálat előtt 1-2 napig zabszem nem fér a... :) Olyankor mindig jobban izgulok, de ez természetes :)
Jó babavárást :)
Hát igen lányok, bárcsak megszületne, és minden rendben lenne! Ha már ott tartanánk! Azért is kérdeztem, mert a kisfiammal középidőben, 16 és 18 hetesen véreztem be (amikor már kezdtem megnyugodni, és elhinni, hogy itt van és minden rendben), de szerencsére nem lett semmi gond, makkegészségesen született! Na igaz onnantól ágynyugalom következett! :-)
Minden jót, boldog babavárást! És jó éjt! :-)
Kritikus 12 hét ide vagy oda,szerintem minden kismama egészen a szülésig aggódik minden apróságon.Ez így természetes,én is ilyen vagyok.Kritikus 12 hét,aztán az afp miatt aggódtam aztán a terheléses cukor miatt,aztán a méretek miatt aztán a mozgás miatt.Mindig van min aggódni.
28 h km.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!