Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez keményedés lehet nálam?

Ez keményedés lehet nálam?

Figyelt kérdés
Feszül a hasam, kemény is ,ha lefekszem, akkor olyan, mintha össze lenne "menne" vagy húzódva a méhem. Ez mitől van. 24 hkm
2012. jan. 1. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen, azzal a különbséggel, hogy ha lefekszem, akkor egy bizonyos részen feszül jobban, ott puklisabb is, aztán pár perc múlva elrendeződik, kisimul. Nem a baba? Nekem ezt az ő helyezkedése teszi! :) De ha valaki le tudja írni, hogy milyen a keményedés, az nagyon érdekelne!
2012. jan. 1. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az.

Én is pont 24. hétben vagyok (UH szerint 25), nekem is van ilyesmi, és én is keményedésnek nevezem. Picit mintha kellemetlen is lenne, nem fájdalom ami érződik, hanem olyan rossz érzés, aztán rövid időn belül oldódik. És aztán egy idő után újra.

2012. jan. 1. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a baba, mert az más, ha helyezkedik. Azért más, amikor azt érzem, mintha egy vasgolyó lenne a méhem helyén.
2012. jan. 1. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaj értem, akkor nem szóltam! :)
2012. jan. 1. 11:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor van baj ha lefekszel és kellemetlenül összehúzódik szó szerint és nekem egy kis légszomjam is van olyankor. Baj akkor van ha egymás után sokszor van ilyen. Nekem ez jelezte hogy hüvelygyulladásom van. Kaptam gyógyszert és elmúlt.
2012. jan. 1. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!