31 hetes vagyok és ma sokat feszített és húzott a hasam, sok mg-ot szedek 500mg-ból 4x2, egy újnyira nyitva vagyok, ez a keményedés, feszítés lehet a de-i elfáradástól? Vagy fronttól?
Figyelt kérdés
Pihenni sokat nem tudok van egy 3,5évesem! Járt már más is így és nem szült előbb?2011. dec. 23. 20:54
1/3 anonim válasza:
nekem folyamatosan feszül+keményedik a 28. héttől, nekem is van egy 3 évesem. Mikor túlhajtom magam rosszabb, szerintem neked is amiatt van. Mi még egyben vagyunk. :)
Próbálj pihenni, amikor csak tudsz.
36 hetes km
2/3 anonim válasza:
Szerintem ebben a karácsonyi készülődésben mindenki elfáradt, te is. Ilyenkor jelez a szervezet. Próbálj meg néha kis pihiket beiktatni. Nekem is sokat fáj, feszít, húz a hasam, 28 hetes vagyok. Nekem néha muszáj délután 1-2 órát ledőlni, másképp nem bírom ki a napot. Én is valamennyira nyitva vagyok, 1 ujjbegynyit mondanak, de ez tartja magát kb 20. hét óta. Te mikor nyíltál ki? Amúgy a fronttól is lehet.
Jó babavárást!
3/3 A kérdező kommentje:
Én kb egy hete vagyok és c1-re!Aludni nekem is muszáj lenne du, de most nem jön össze a készülődésben.
2011. dec. 24. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!