Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent pontosan a keményedés?

Mit jelent pontosan a keményedés?

Figyelt kérdés
Olyankor kemény az egész poci? Vagy csak a méh? Nekem néha görcsöl a hasamalja.... Ez az? 24 hetes vagyok. Csak azért érdekel, mert mindenki tudja, ha keményedik, de én nem tudom eldönteni..... (Nem azért mert nagyon akarnék....)
2011. dec. 8. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:

olyan érzés, mintha összeugrana a hasad, befeszülne pár másodpercre. Nem feltétlen jár görccsel, sőt, általában fájdalommentes, inkább olyan fura érzés. Nem ugyanaz, mint amikor görcsöl is. És igen, kemény az egész has, de leginkább az alja. Nekem amikor a férjem megfogja ilyenkor, nagyon csodálkozik, hogy tényleg kemény, mint a kő. Ha lesz ilyened, akkor nem fogod semmivel összekeverni. :)

38 hetes km és egy 20 hónapos anyukája

2011. dec. 8. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ahhoz hasonlítanám,mintha egy vasgolyó forogna a hasamban és igen ilyenkor nagyon be tud keményedni a poci,ami egy rendkívül kellemetlen érzés.
2011. dec. 8. 17:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vászokat!
2011. dec. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!