Milyen vitamint egyek a terhesség alatt?
Jelenleg 16 hetes babás vok,Gravidát szedek.de azt mondják sokan hogy minek szedek művitamint!
Van itthon Folsavam 3mg-os ,arra gondoltam hogy szedek csak nem tom mennyit kéne ,mert az első terhességemnél 1,5 gr kellett szednem ,meg Magnerotot!!
Most is szedhetem ezeket és elég mint vitsamin!!
Mert a barinőm semmit nme szedett és vitamin nélkül szült egy 3870gr os babát!!
Mit gondoltok?
Sok gyümölcsöt,zöldséget,tejet,tejterméket,tojást egyél. Többet ér,mint a mindenféle gyári vacak.
Csak akkor szedj mesterséges vitamint,ha az orvos szerint feltétlenül szükség van rá.
Én cáfolnám az eddigi hozzászólásokat. Fontos, hogy szedd a vitamint, nagyon nehéz lenne csupán változatos táplálkozással minden szükséges vitamint és ásványi anyagot bevinni, főleg ilyenkor télen.
És nem csak a zöldség-gyümölcs fontos, hanem pl halat hetente többször kellene enni, és ezt nem sokan tartják be.
Nekem az a véleményem, hogy inkább szedd feleslegesen, mint hogy valami baja legyen a babádnak és neked.
Ártani nem árthat.
Az tévhit, hogy a vitaminoktól lesz nagy a babád, vagy hogy hizlal.
A terhességi vitaminok nagyon fontosak! Egy csomó fejlődési rendellenességet el lehet kerülni a szedésükkel.
Van kifejezetten vas készítmény terhesnőknek mert, mert akármilyen étrendet is állítasz össze annyit nem tudsz bevinni a szervezetedbe, 10000ml grammot :D
A Vas a vérképzésbe nagyon fontos,
És a magneB6 is nagyon fontos, mert ha nem szeded folyamatosan úgy begörcsöl a lábad, főleg a vége felé, hogy 3 napig nem állsz lábra. Én így jártam.
Sokba kerülnek, ártól függően válassz én fenibiolt szedtem, abba minden benne van és nem kell külön folsavat szedned.
Ma van egy egészséges 10 hónapos gyönyörű fiam :D
Remélem segítettem, tapasztalatból beszélek.
Én a Hipp Natalra esküszöm,természetes anyagokból készül.Nincs semmilyen mellékhatása.:)
15+1hkm
Én személy szerint találtam egy olyan terméket ami nem kapszula nem kell csepegtetni nem por hanem gél állagú.
Ami legjobban imponál, hogy magyar termék és Szent Györgyi Albert tanítványa DR habil Dinya Zoltán a Magyar Tudományos Egyetem professzora fejlesztette ki. Csak zöldség és gyümölcsöt tartalmaz. Tehát természetes nem mesterséges vitamin. Kérek mindenkit nézze meg ezt a videót és keressen engem minden kérdésre válaszolok és akár személyesen is megkeresek bárkit. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!