Van/volt köztetek olyan aki a terhesség elején nem kívánta a húst/hús ételeket? Meddig tartott ha volt ilyen!
Szia!
Én most vagyok 35 hetes kismami és még most is undorodom a hustol. Előtte meg napot nemtudtam elképzelni hus nélkül.
Szoktam egy kicsit enni, mert a babának stüksége van rá, de nagyon kicsi mennyiséget eszem csak meg.
Szia!
Én se bírtam megenni a húst! Talán a 25. hét körül tudtam már enni, de csak csirkét. Vörös húst még mindig nem!
35hkm
Második vagyok!
Azért ne aggódj ez normalizálódni fog, én sem bírtam megenni semmit szinte! Az elején én is sokat szenvedtem! Hogy mit ettem!? Gyümölcsöt, zöldséget... Millió 1 étel van, ami nem hússal készül! És ha szedsz terhesvitamint, akkor nem is kell aggódni annyira, h nem eszel húst 1 ideig! Illetve változatosan kell étkezni! Ha szerencséd van pár hét és javulni fog a helyzet! Ha mégse, akkor a neten találsz terheseknek szóló "vegetáriánus étrendet"... talán az segíthet 1 kicsit!
38 hetes vagyok és kizárólag májkrémet és marhahúst bírok megenni, de ez utóbbit sem mindig.
Nekem a legelejétől ez van, én igyekeztem sok sajtot, tejterméket, hüvelyest enni, és volt hogy szójával pótoltam a húst, pl. fasírtnál.
A baba fejlődésében nálam semmi problémát nem okozott, a vasam lett alacsonyabb a 25.hét után, de arra meg szedek gyógyszert.
En is vega vagyok. Sok zoldseg es gyulmolcs!
Hust evek ota nem eszem, a verkepem tokeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!