Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van/volt köztetek olyan aki a...

Van/volt köztetek olyan aki a terhesség elején nem kívánta a húst/hús ételeket? Meddig tartott ha volt ilyen!

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok 35 hetes kismami és még most is undorodom a hustol. Előtte meg napot nemtudtam elképzelni hus nélkül.

Szoktam egy kicsit enni, mert a babának stüksége van rá, de nagyon kicsi mennyiséget eszem csak meg.

2012. febr. 8. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én se bírtam megenni a húst! Talán a 25. hét körül tudtam már enni, de csak csirkét. Vörös húst még mindig nem!

35hkm

2012. febr. 8. 19:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Milyen az étrendetek így hús nélkül? Mármint a fő étkezéseknél mit állítasz össze? Én csak 10hetes terhes vagyok,eleje óta nem tudom megenni a húst,de semmilyen húskészítményt sem.Pl felvágattak,szalámi sem. Hányok is alapból :(
2012. febr. 8. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok!

Azért ne aggódj ez normalizálódni fog, én sem bírtam megenni semmit szinte! Az elején én is sokat szenvedtem! Hogy mit ettem!? Gyümölcsöt, zöldséget... Millió 1 étel van, ami nem hússal készül! És ha szedsz terhesvitamint, akkor nem is kell aggódni annyira, h nem eszel húst 1 ideig! Illetve változatosan kell étkezni! Ha szerencséd van pár hét és javulni fog a helyzet! Ha mégse, akkor a neten találsz terheseknek szóló "vegetáriánus étrendet"... talán az segíthet 1 kicsit!

2012. febr. 8. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én kb. 25. hétig "rókáztam", ha húst láttam. Utána sem normalizálódott a dolog. 1-2 kockát néha megettem, meg a párizsit. Gyümölcsből viszont kilókat megettem naponta. A szervezetünk tudja mire van szükségünk.
2012. febr. 8. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:

38 hetes vagyok és kizárólag májkrémet és marhahúst bírok megenni, de ez utóbbit sem mindig.

Nekem a legelejétől ez van, én igyekeztem sok sajtot, tejterméket, hüvelyest enni, és volt hogy szójával pótoltam a húst, pl. fasírtnál.

A baba fejlődésében nálam semmi problémát nem okozott, a vasam lett alacsonyabb a 25.hét után, de arra meg szedek gyógyszert.

2012. febr. 9. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Vega vagyok, nuku hús és tojás, viszont sok tejtermék van az étrendemben. Kislányom 40. hétre, egészségesen, 3450 grammal és 52 cm-rel született. Most 8 hetes terhes vagyok. Nem lesz semmi bajod, ha nem eszel húst, azt edd, amit kívánsz, szeretnél.
2012. febr. 9. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:

En is vega vagyok. Sok zoldseg es gyulmolcs!

Hust evek ota nem eszem, a verkepem tokeletes.

2012. febr. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!