Terhes gondozás alatt adtok pénzt az orvosnak?
Szia, én is ezzel a dilemmával küzdöttem, nem vagyok egy borítékot zsebbe nyomogatós fajta, ezért is mentem magánhoz, de most már engem is az sztk-ba hív. Az én véleményem:
Én ott nem adok neki, ha belegondolsz semmilyen plusz szolgáltatást nem kapsz ott, ő a munkaidejében a kórház eszközeivel lát el téged. Persze, ha soron kívül megnéz, vagy bármiben előnyt élvezel a többi nem saját kismamájával szemben akkor lehet neki néha "csúsztatni" valamennyit. Az én dokim pont ezek miatt csinálja úgy, hogy a terhesgondozáson kívül párszor be kell menni hozzá a magánrendelőbe is. Mi így gondolkozunk. Szülésnél is akkor fog "több" pénzt kani (30-50 ezerig gondoltuk), ha esetleg éjszaka indul be a szülés, ő pedig kiugrik a saját ágyából és jön, mert én szülök, ez egy olyan plusz szolgáltatás, amit úgymond meg lehet hálálni.
Ez csak az én nézetem, ha úgy gondolod, hogy odaadod neki alkalmanként borítékba azzal sincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!