Terhes gondozás az utolsó hónapban ha magán dokid van hogy zajlik?
Most leszek 27 hetes holnap, legközelebb 29 hetesen kell mennem, és a doki közölte egész augusztusban szabin lesz igy majd csak szeptemberbe kell legközelebb menni, akkor leszek szeptember első hetébe 35 hetes. Érdekelne hogy mennyit kell majd még menni hozzá rendelésre, mert azt hallottam utolsó hónapba már csak NST re kell járni!
Nem szeretnék már magánrendelésre járni mert semmit nem csinál és sok pénzt elkér érte, ezért érdekelne!
Próbáltam érthetően leirni...remélem értitek?:)
(Péterffy a választott kórház)
Az én dokimnál úgy volt az utolsó hónap, 36.héten, majd a 38-on, a 39-en, 40-en kétszer. Ez mind a magénrendelő...
Ezen kívül még küldött számtalanszor a kórházba nst-re. Én a 41.héten szültem. ( az nst nem került pénzbe) a dokihoz mindig kellett vinni az nst-s papírokat, meg elküldött még ultrahangra kétszer, vérvételre is. Remek az uccsó hónap, főleg, aki túlhordja.....
Szia,
Ln is Péterfyben fogok szülni, magándokim van.
Nekem úgy működik, hogy 37. héttől hetente kell hozzá bemennem de már nem a magánrendelőjébe hanem a Péterfybe és ott megnéz engem uh-n, megnézi a magzatvizet, áramlást, csináltat ctg-t és megbeszéljük mikor legyen a következő heti "randi".
Most vagyok a 38. hétben, és a 40-ig kellene így járni, a 40. után pedig naponta. De szerinte nem fogjuk 40-ig sem húzni mert kevés a magzatvíz :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!