Mennyibe kerül nálatok a magán terhes gondozás? Mármint az orvos?
Szia!Én Békés megyei vagyok,az orvosom minden alkalommal 5000Ft-ot kér.A rákszűrés 7000.Itt nagyjából ennyiért rendel mindenki.4 hetente járok hozzá,minden ő csinál az ultrahangokat is.A 36. héttől hetente kell mennem,39. héttől 2 naponta a 40. héttől naponta.Viszont a 36. héttől nem kell fizetnem neki.A szülésért nem kér semmit,annyit adunk amennyit gondolunk.
38hkm
Szia!
ZAla megyei vagyok és ahová én járok, 2000 ft-ot fizetek és minden uht is ő csinál
szia Győr:
egy vizsgálat 8 eze forint, nagyon szép tiszta minden puccos, citóval 9000, a viszgálatban minden benne van, uh is! ez a terhesvizsgálat, leletet is ad,nem kell külön menni máshova. Szülés tarifája nincs, nem is kér semmit .Havonta kell járni,előtte nap védőnőnél a szokásos súly-pisi-vérnyomi. De bármi van soron kívül fog ingyen,ha bent van a kórházba akkor oda is bemehetek ha baj -gon d bármi van
Kecskemét. 6000 Ft a terhesgondozás. Rákszűréssel 8000. Mindig van UH is. Havonta jártam, a 28. héttől 3 hetente. 36. héttől NST után mindig megkeresni őt a kórházban. Olynakor nem fizetek neki. Bent a kórházban furán jönne ki. Nem is kérte még olyankor sosem.
SZülésért az elsővel 50 ezret adtunk. Talán majd most is akörül. De nem mond összeget, és konkrétan pénzt sem kért.
Bocsi off!
Kedves Utolsó!
Megírnád,hogy Kecskeméten kihez jársz? Meg vagy vele elégedve! Mi nem sokára tervezzük a babát, és már az előtte lévő vizsgálatokat is azzal a dokival szeretném csináltatni, akinél szülni fogok! Egyenlőre keresgélek!
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!