Mennyibe kerül nálatok a magán terhes gondozás? Mármint az orvos?
Szintén Sz-Sz-B megyéből.Igen nagyon drága nálunk-én Nyíregyházán 10.000 Ft-ot hagytam ott alkalmanként, vizsgálat, uh, és egy fotó.
Orvosváltás
Debrecenben ugyanez,sőt több, mert vizelet vizsg., vérnyomás mérés, szívhang 5000 Ft.
Erről ennyit.
Bocsi hogy most válaszolok.Én Dr Steinmetz Györgyhöz járok.
18 éves korom óta ő az orvosom.Én csak jót tudok róla mondani.Az előző két babámat vagy éjjel vagy ünnep napon szültem és mindig ott volt nagyon hamar.Bármikor felhívhatóm, én még a nyaralása alatt is beszéltem vele.Alapos,lelkiismeretes.A harmadik babám előtt volt két elhalt terhességem és ő tartotta bennem és a férjemben a lelket,vigasztalt minket amikor el voltunk keseredve.Múltkor mondtam neki,hogy nem érzem a babámat lábbal mozogni és negyedóráig csak a lábait vizsgálta ultra hangon, de semmi gond nincsen.Mellesleg azóta akkorákat rúg a lábával,hogy majd kilyukad az oldalam( jó érzés).Én csak ajánlani tudom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!