Egy jó nőgyógyászt keresek? Akinek magánrendelője is van! Lehetőleg az István kórházban (Nagyvárad tér) szülész, és a terhes gondozás 5 forint körül van nála! A 18. ,19. kerületi orvosok kiemelten érdekelnek!
Szia! Mi is az Istvánba fogunk szülni 4 hét múlva. Igaz dokim nincs, de ha doki hiányba szenvedsz, szerintem menj be és érdeklődj, hogy szeretnél fogani, meg magánrendelésre járni, és mutassanak be egy pár orvosnak...! Igy szimpátiára is tudsz alapozni!
Kellemes babavárást neked!
Őt nézd meg: dr.Újvári Attila
Én nála szültem. Fantasztikusan emberséges,korrekt,nagyon képzett /Angliában diplomázott,ott is vezet le szüléseket/,széleslátókörű,nyitottm nagyon megnyugtatóan kezel, én 6e Ft-ért jártam hozzá tavaly.Lehet vele levelezni névtelenül is a Wellness Cafen és nagyon kedvesen válaszol mindenre.Én ilyen rendes dokival még nem találkoztam életemben. Másnak is ajánlottam,nagyon meg voltak vele elégedve. Kellemes kismamaságot!
Megelőztél, én is Ujvári doktort akartam ajánlani! :D Mindenben osztom a véleményedet, én még csak készülök a terhességre, de nagyon meg vagyok elégedve a doktor úrral. Minden kérdésemet megválaszolja, altarnatívákban gondolkodik és jó a humora! Partnerként kezel, soha nem éreztem azt, hogy ő a magasságos atyaúristen, én meg a kis beteg vagyok, aki jobb ha befogja... Sajnos volt ilyen dokim előtte, azt is meg tudom mondani kihez ne menjél az Istvánba. Remélem én sem fogok ott belebotlani.
Ujvárinál a konzultáció 8e Ft, pé követés 4e Ft jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!