Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Nem nyomtam össze a...

SOS! Nem nyomtam össze a gyereket?

Figyelt kérdés

20 hetes terhes vagyok, fürödtem és be akartak szállni a gyerekek a kádba, én felhúztam a lábam és keresztbe átfordultam a kádban, hogy a kád másik végébe lehessek.

Felállni már nehézkesebb és úgy gondoltam így egyszerűbben megoldom.

Viszont közben éreztem, hogy alul megnyomtam a combommal a hasamnál. Nem volt fájdalmas, de éreztem.

Nem eshetett baja a kicsimnek a pocakomban? Nem törhettem össze a csontját esetleg?

2012. febr. 5. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem árthattál neki, a könnyebb terhelést a pocakod falának védenie kell, ha kicsit értél csak így hozzá vagy csak éppen hogy kicsit megnyomtad akkor lehet meg sem kottyant neki. Nyugi nem árthattál neki így :)
2012. febr. 5. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Van körülötte elég védelem (magzatvíz), ne aggódj :)
2012. febr. 5. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
nyugi semmi baja nincs a babának. ahogy nö a pocakod majd egyre több lesz a kis baleset, pl. ajtókilincsnek nekimész vagy a konyhapultnak. védi a magzatvíz most még pici is de azért figyelj oda az ilyen akadályokra.a kádra, fürdöszobára különösen el ne csússz.
2012. febr. 5. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Neeeeem, dehogy, nekem is van h néha kicsit összepréselem véletlen de semmi baj, őt védi a magzatvíz meg a burok. Ennyi nem árthat neki nyugi!
2012. febr. 6. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!