Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olvastam a "Vonzás törvénye,...

Olvastam a "Vonzás törvénye, gyereket akarok! "c. Bejegyzést! Ti hisztek benne?

Figyelt kérdés
Valakinek sikerült esetleg ennek a segítségével a teherbeesés?
2012. jan. 31. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem olvasok ilyen ezobaromságokat, de sikerült.

Még pici volt a babám, amikor időnként azon kaptam magam, hogy az jár a fejemben, hogy milyen jó lenne még egy minél hamarabb. Hát lett is, minden óvintézkedés ellenére is.

2012. jan. 31. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem. Vannak dolgok az életben, amiket nem mi befolyásolunk. Hiába gondoljuk, hogy mindennek ura lehetünk, egyszerűen nem. És akik ebben hisznek mit csinálnak a halállal? Örökké arra fognak gondolni, hogy élni akarok, élni akarok és akkor úgy is lesz? Hm-hm.
2012. jan. 31. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem linkelnéd be? Szeretném elolvasni, nem mert gyereket akarok, hanem mert kíváncsi vagyok. Amúgy én sem hiszek az ezotériában.
2012. febr. 1. 06:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek az ilyen humbukban. Ismerek olyat aki állandóan ezzel van elfoglalva, minden téren, már betegesen. Ahhoz képest 5 év próbálkozás után az első terhessége vetéléssel végződött, majd még két év kellett mire újra terhes lett...
2012. febr. 1. 07:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak írd be a keresőbe,hogy Vonzás törvénye,gyereket akarok!Érdekes dolgok...:)
2012. febr. 1. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Bár nem olvastam, az említett bejegyzést, de hiszek abban, hogy ha valamit nagyon szeretnénk, akkor azt el is érhetjük. Hogy pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz. A "pozitívan" alatt nem azt értem, hogy "betegesen, görcsösen".
2012. febr. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!