Nem akarok megint 20 kg-ot hízni, elég lesz csak a fele. Hogy csináljam?
Az első terhesség alatt 63 kg-ról indulva 83 kg-mal mentem szülni. Rajtam is ragadt, ugyanis most 75 kg-mal indulok.
Jó lenne max 85 kg-mal szülni.
Miket ne egyek? Miket egyek?
ne zabálj
tudom most megharagszol, de így van
A legegyszerubb: ugy kellene etkezned, ahogyan nem terhesen, azaz amikor tartottad a sulyodat.
Az a plusz kaloriabevitel minimalis, ami baba miatt kell, ugy remlik, hogy 150-200 kcal-t mondott nekem a doki naponta pluszban. Ha valakin van felesleg, akkor ez mar fent is van, szoval ez sem szukseges.
A kivanossagot kell legyozni, vagy keresni olyan nasit, amivel olthatod a langot. (Alma, repa, zoldseg/gyumolcs, amit szeretsz es raadasul meg rostos is esetleg, tehat turbozza az emesztesedet.)
Igyal sok vizet.
Es etkezz ugy, ahogyan terhesseg elott.
Max a vizesedessel nem tudsz mit kezdeni, ha fogsz egyaltalan, de a viz meg szules utan ugyis lemegy.
En is ugy jartam, hogy az elso terhesseg alatt hiztam 25 kilot, szerencsere vekony testalkatra es le is ment 3 honap alatt minden.
A masodik terhesseg alatt nem dietaztam, csak betartottam azt, amit irtam fent, tehat nem engedtem meg magamnak, hogy ossze-vissza zabaljak ketszer annyit, amennyit kellene, estenkent nasi helyett mindig almat/narancsot/ecetes ontetes zoldsalatat/uborkat, ilyesmit ragtam. 11 kilot hiztam igy a masodik babaval.
Kedves 2. válaszoló!
Nem hiszem, hogy akérdező zabált!!!
Én sem zabáltam, mégis híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!