Egy csík az ovuteszten : mikor csináljam megint?
En ovulacios mikroszkopot hasznalok - mert azt kopkodhetem eletem vegeig v. amig ki nem merul benne az atvilagito lampahoz szukseges elem.
Nem tudom segit-e de nekem a 12. napon van peteeresem.
Minden reggel ebredes utan csinald meg az a legegyszerubb es akkor nincs olyan, hogy nem ehetsz-ihatsz 2 oran keresztul.
Van akinek a 14. napon van ugyhogy szerintem most negy napig csinald legalabb es fogod latni, mi van.
Azonban az is elofordul - es en is igy kezdtem halalra remulve - evente azt hiszem ketszer, hogy valoban nincs peteeresed, de attol meg ugyanugy menstrualsz.
Szoval ne add fel.
Köszönöm a válaszod!
Rá van írva a dobozra, hogy reggeli első vizeletből ne csináljuk, mert tévesen lehet pozitív. A nem ivást meg megszoktam, mert minden évben egy hónap a Ramadán :)
En vagyok ez elso valaszado...
Hat en csak a kis mikroszkopommal vagyok eltelve...eszemben sem volt, hogy van pisilos is.
Bocsanat! De ha elfogy a pisilos eldobhato, nagyon ajanlom figyelmedbe amit en hasznalok. Egy orok darab.
28 és 32 nap szokott lenni, úgy hogy 3 hónapig 32, aztán 3 hónapig 28. Általában.
Én is korainak tartottam a 10. napot, de a táblázat szerint akartam eljárni. Akkor várok vasárnapig. Köszönöm a válaszokat! :)
Első válaszoló! Már értem, mire gondoltál :)
Gondolkoztam a mikroszkópon is, lehet, hogy veszek egyet. De állítólag nem mindenkinél válik be.
En azert vettem a mikroszkopot, mert egy nover ismerosom ajanlotta es tobben akiket ismerek ennek segitsegevel estek teherbe. En is most vagyok a megfigyeles es "fogyas" idejeben mikoris igyekszem felkeszulni.
Nagyon egyszeru a hasznalata es (kornyezetvedokent) mindig az jar az agyamban, hogy kevesebbet szemetelek.
Nem tudom a magyar nevet, az enyem neve: Maybe Mom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!