Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem erősödik az ovuteszt...

Miért nem erősödik az ovuteszten a csik? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. jún. 9. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is végig ilyen aztán egyszer csak pozi lesz majd utána az elsé negatív naptól kezdve megint ilyenek. Csináld tovább még nem volt peteérés. Hacsak nem hagytad ki éppen mert jól látom, hogy nem minden nap csinálod?
2011. jún. 9. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, és szerintem felesleges de. is meg du. is csinálnod, elég du.
2011. jún. 9. 12:50
 3/8 A kérdező kommentje:

minden nap csinálom csak a 8. napon nem csináltam mert gondoltam felesleges olyan koráán minden nap, de azóta minden nap csinálom.

Szóval akkor nem volt még. Van ilyen törpemikroszkópom is az meg tiszta páfrányos.

Szerinted hány nap még innen a pozi teszt?

2011. jún. 9. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, nekem semmi nem utalt rá, egyszer csak pozi lett. Nekem olyan 33-35 naposak a ciklusaim és a 24.napon lett pozi. Ennyi tapasztalatom van csak mert én elsőre terhes lettem az ovu tesztel pedig már én is azt hittem, hogy biztosan lekéstem. :p
2011. jún. 9. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem az ovutesztet kombináld hőmérőzéssel és azt vezesd a ciklus.hu-n. Én ezt csináltam, 2-3 hónap után már láttam, hogy a grafikonon is és a pozitív ovuteszt alapján is egybe esik az ovuláció napja. aztán felfigyeltem arra, hogy ezeken a napokon feszít a petefészkem. Végül már elhagytam a hőmérőzést és a tesztet is, már anélkül is tudtam mikor van ovu.

(2 hós kislány anyucija)

2011. jún. 9. 13:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Első gyerek azonnal összejött, minden hókuszpókusz nélkül most meg már 7 hónapja semmi ezért veszem ezeket a teszteket meg minden.Sajna a ciklusaim 24.50 naposig váltakoznak:(

egy 3 éves lány anyukája:)

2011. jún. 9. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok. Hát az nem jó ha ilyen ciklusaid vannak. És az első baba előtt is ilyen volt? Nekem pont az elsőnél voltak ilyen ciklusaim de szülés után beállt. Ő nekünk is összejött úgy, hogy nem is terveztük. :p Most február óta próbálkoztunk és gondoltam kipróbálom ezt a tesztet de csak nem akart pozi lenni de nem adtam fel és végül jó későn (24.nap) lett mégis pozi és abból lett most a baba (7hetes). Neked is azt javaslom, hogy csináld, csináld, lehet, hogy most pont egy ilyen 50 napos ciklusod lesz úgyhogy még biztosan nem maradtál le róla.

2,5 kislány anyuja :)

2011. jún. 9. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
13:48-as vagyok. Ha igy fel van borulva a ciklusod menj el nőgyogyóhoz. Egyébként meg ajánlom még az Agnucaston vagy Femibion tablettát, barátcserje kivonast van mindkettőben, én az Agnucastont szedtem és 1-2 hónap alatt napra pontos lett tőle a ciklusom.
2011. jún. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!