30 éves vagyok, két szép kisfiunk van, de nem szeretnék több gyereket. Melyik nőgyógyász vállal ilyen esetben mtéti beavatkozást?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó nőgyógyászom van, de a korom miatt nem vállalja a beavatkozást. pedig már többször voltak izgalmas időszakainak. nem szeretnénk harmadikat.2012. febr. 2. 18:10
1/6 anonim válasza:
Milyen beavatkozást? Számomra nem teljesen egyértelmű.
Abortusz v. elkötés?
2/6 A kérdező kommentje:
Megelőzés céljából elkötés. Nem udom pontosan milyen beavatkozások lehetségesek.
2012. febr. 2. 18:15
3/6 anonim válasza:
Huh. A másik verzióra adtam volna a nagyobb esélyt...
Elkötés szempontjából "ideális" a korod, nem is értem, a dokidat. Pár évvel ezelőtt még a min. 30 éves (4 gyerek) és min. 35 éves (3 gyerek) nőknél lehetett. Ma már nincs ilyen megkötés. Keress rá: művi meddővé tétel
Itt egész jól össze van foglalva:
4/6 anonim válasza:
a férjednél is lehet, ha ő sem szeretne, az sokkal komplikációmentesebb, egyszerűbb műtét, még csak nem is altatják.
5/6 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval, a vasectómia a férfiaknál egyszerűbben zajlik, és ami nem mellékes: szükség esetén visszafordítható műtét. Hátha 35 évesen arra ébredsz, hogy mégis szeretnél egy kislányt v. egy újabb kisfiút. :)
6/6 anonim válasza:
Igen igazuk van az előttem szólóknak. A férfiaknak "csak" 1 érzéstelenítés, és 1 kicsi vágás. A nőknél ez sokkal komplikáltabb és veszélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!