Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez tényleg akkora kérés lenne?

Ez tényleg akkora kérés lenne?

Figyelt kérdés

Állandó téma nálunk az, hogy én megkérem a férjemet hogy olvasson el egy kb 20 oldalas kiskönyvet a terhességről hogy legyen bármi fogalma is. Egyrészt szeretném ha lenne bármi fogalma róla, másrészt úgy érzem nem érdekli hogy lesz egy kisbabánk. Azt mondja ő nem orvos, nem nála fogok szülni, nem érdekli a dolog. Meg hogy mit tud ő segíteni nekem azzal hogy elolvassa. Az is zavar hogy nem érdekelte pl az ultrahangos kép mert hogy még kicsi, nincsenek ujjai satöbbi. Erre rászóltam hogy ezt mégis honnan veszi? Nem tud semmit egy kisbabáról, holott van neki egy fia. Kicsi volt még a baba amikor eljött a barátnőjétől de tartják a kapcsolatot. Annyira elvagyok keseredve, egyszerűen úgy érzem nem érdekli mi van velem. Volt hogy kértem tőle valamit, szájhúzással ugyan megcsinálta de az volt a véleménye hogy még "nem vagy annyira terhes". Elvárná hogy pl egy karton vizet cipeljek haza a boltból mert hogy nem érti ez miért ártalmas. Ezért szeretném hogy elolvassa a könyvet. A ti férjetek sem olvasta el a könyvet? Vagy ez normális és tényleg ekkora kérés? Egyébként nagyon jó a kapcsolatunk, bármit megtudunk beszélni, de ha feljön a gyerek téma azonnal összekapunk és durci van(jelenleg is).

13 hkm

2012. febr. 5. 18:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az én férjemet sem lehet rávenni az olvasásra, de a ciklus.hu-n ha regisztrálsz küldenek hetente egy e-mailt, hogy hányadik héten jársz és éppen akkor milyen a babád és benned milyen változások mennek végbe. Csak néhány sor. Azt hajlandó elolvasni. Szerintem próbáld meg. Van benne szó oedémáról, visszérről...stb..hátha így picit jobban elhiszi, hogy azért nem mindig érezzük 100%-osan magunkat.
2012. febr. 6. 00:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy olyan dolog, amit nem szabad erőltetni. Az én férjemet sem izgatta eleinte, és mióta mozog a kisfiunk, azóta is csak néhányszor próbálta meg elcsípni a pillanatot.

Mégis szeret mindkettőnket, csak ő még nem érzi ezt át, benne nem tombolnak a hormonok. Az meg, hogy nem hordoz a tenyerén, kifejezetten örülj neki, rettenetesen idegesítő, amikor mindenki óv minden butaságtól. Nyilván ha soknak érzed a karton vizet, vegyél kevesebbet/fordulj többet. Ha most ráerőszakolsz bármit, az a későbbiekben óriási problémát szülhet, hidd el, ahogy nő a pocakod, vagy ha megszületik mindez megváltozik majd.

25 hkm

2012. febr. 6. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!