Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most tényleg akkora marha nagy kérés?
Embere válogatja.
Vannak, akiknek csak barátai vannak (néhány)
és ellenségei (az összes többi). Na ettől mentsen meg az isten! Jó lenne még ismerkedés előtt ezt észrevenni (ismerkedés közben már nem jó, mert akkor ellenség leszel).
de akkor vegyük a szitut:
A. nem szeret a lány már, közömbös irántam, azt mndja, szakítsunk, mondom oké, de tartsuk a kapcsolatot. na már most, ez csak nekem lenne kellemetlen, mert én még szeretem. miért kell átmennie bunkó/hárpia/aljas üzemmódba, és foggal-körömmel tiltakozni a dolog ellen?
B. távol kerülünk egymástól, külföldre megy, de úgy hetente párszor beszélgetnénk. szintén. foggal-körömmel ragaszkodás ahhoz hogy semmi ne legyen köztünk..
C. egy közelebbi sráccal összejön (osztálytárs), beleegyezik, a beteg fickója naponta hív, hogy kopjak már le róla, mert a lány azt akarja, erre a lány hívogat, mindig, ha épp fickójánál van, akkor meg foggal körömmel-tiltakozik...
szóval most egy pár eset az exekkel kapcsolatban... minek kell ez?
Én teljesen egyetértek veled kedves kérdező. Egy komoly kapcsolat után is ugyanúgy meglehet a barátság/haverság mint pl azelött. Annyi különbséggel, hogy egy komoly kapcsolat után kell egy hosszabb idő (több hónap) amig lecsillapodnak az érzelmek. Mert ha szakítás után egyből barátságba kezdenek semmi szünet nélkül akkor olyan mintha folytatódott volna a kapcsolat, előjönnek az emlékek meg minden. Meg kell várni amig a seb begyógyul. Persze aztán az is számít hogyan szakítottatok. Ha haraggal akkor természetes h nincs utána semmi. Ha közös megegyezéssel akkor működht, de mint mondtam. Inkább csak hosszabb szünet után...
17/L
hát.. én akkor nem akarok barát maradni az exemmel, h ha a kapcs. alatt tettem valami rosszat, amit nem mondtam el..esetleg az miatt lett vége... pl. megcsaltam,s nem mondtam el..de szakitottam vele.. no akkor nem tudok a szemébe nézni egy jó ideig.. inkább kerülöm messziről.
vagy ha tudom, h a srác szeret engem, akkor azért vagyok bunkó, h érezze azt, h nem vagyok én olyan jó csaj... s utáljon meg inkább.. vagyis h könnyebben felejtsen el...
s szerintem szakitas utan kell par honap szunet.. minden tali..minden beszelgetes nelkul.....s utana lehet belole kommunkiacio... de barattsagot ne varj el.....az nagyon ritka szerintem :S mert ritka az olyan kapcsolat, ahol kozos megegyezesbol lett vege. s igy az egyik fel mindig csalodik.s nem ugy fog nezni a masikra mint a masik ra....
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!