Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most tényleg akkora marha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg akkora marha nagy kérés?

Figyelt kérdés
ez tényleg olyan marha nagy kérés? hogy ha valakivel szakítok, akkor legyen egy baráti kapcsolat? egy normális haveri viszony, vagy valami ilyesmi? tényleg olyan mocskosul nagy kérés ez? jó, elfogadom, nem szeret, vagy nem működött valami miatt, de ha annyi mindent meg tudtunk beszélni, akkor mi a frászkarikáért kellene mindenáron minden kapcsolatot beszüntetni?
2010. jan. 17. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát te hülye vagy, de komolyan. Tudod miért akar veled minden kapcsolatot megszakítani a lány? Mert még benne is van annyi jó érzés, hogy ne okozzon neked a szakításon túl szenvedést. A legmocsokabb szakítós szöveg a "maradjunk barátok". Hidd el. Ha mindketten akarjátok, úgyis visszaalakul a barátság, de nem egyből szakítás után. Mindkettőtöknek idő kell, hogy elmúljanak végleg az érzelmek. Neked jó lenne látni, ahogy az exed bemutatja az új barátját és előtted lesmárolja, csak mert ti olyan jó barátok vagytok? Gondolj bele! Ha szereted a lányt, rossz érzés látni, ahogy más karjaiban boldog.
2010. jan. 17. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem nincs sok értelme az exel további kapcsolatot fent tartani.meg gondolj bele:ha te összejössz valakivel,és ő meg bratyizik az exével.neked az h esne??nekem rohadt szarul.
2010. jan. 17. 20:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ a helyzet. Ha úgy voltatok kapcsolatban, hogy előtte barátok voltatok, akkor nem elképzelhetetlen, hogy utána is azok maradhattok például. Én először úgy tartottam, hogy "inkább barátok, mint semmi", aztán rájöttem, hogy így rosszabb, mintha semmi nem volna, és ezt meg is mondtam. Rosszul esett neki, kiborult. Utána kb. másfél hónappal elkezdtünk újra beszélni, és úgy 2 hónapra az egészre már megint jóban voltunk. De ez csak az én tapasztalatom, mindenkinél máshogy jön ez ki. Alapvetően, én is az "inkább semmi" mellett tenném le a voksomat, ha nem én szakítottam, ha én, akkor döntsön Ő. Az biztos, hogy ha úgy érzem, nem tudok őszintén a barátja lenni, akkor inkább semmit, mert nincs értelme.

20/F

2010. jan. 18. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!