Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én az emberek véleményére lennék kíváncsi általában azzal kapcsolatban, hogy miért akkora gáz, ha egy színes bőrű sráccal szeretném összekötni az életem?
Nem akarunk még gyereket vállalni, dehogy is...még mindketten tanulunk egy pár évig... ők gyakorlatilag arra gondolnak, hogy egyáltalán nem kíváncsiak ránk, ha mégis úgy döntök, hogy vele maradok...
én is úgy gondolom, hogy nem érdemes összeveszni velük, de mivel 100%-osan biztos vagyok benne, hogy nem fogadnák el, és szerelmemmel tényleg nagyon komolyan gondoljuk ezt az egészet, ráadásul igen, vannak terveink, meg tulajdonképpen egymásnak az mi elsők vagyunk (ami még inkább összetart minket)...valahol mindketten az igazira vártunk, és egy McDonald's - ban ismerkedtünk meg teljesen véletlenül találkoztunk, de egyszerűen el sem tudjuk képzelni az életünket külön utakon...olyan mint egy tündérmese...érezzük, hogy nekünk együtt kell lenni...a szerelemnek nagy ereje van...:)
Egyébként angolul beszélgetünk, épp most tanulok szuahéliül, az ő nyelvén, én meg tanítgatom magyarul...:)
Nagyon szeretjük egymást:$
sztem ez a szüleid részéről aljas dolog, főleg ha látják hogy boldogok vagytok. lassan két éve vagytok együtt, szóval nyilván komolyan gondoljátok. soha nem bocsátanám meg a szüleimnek ha választás elé állítanának köztük és a barátom között. egyébként sztem a te esetedben azért csinálják ezt, mert látják hogy így el tudnak bizonytalanítani. nálam ez azért nem lenne célravezető, mert én gondolkozás nélkül a páromat választanám. a szüleid rasszisták. ha megtehetitek, szerintem kezdjétek el a közös életeteket. mármint nem úgy értem hogy gyereke meg házasság, hanem mondjuk összeköltözés. lehet hogy a szüleid idővel megváltoztatják a véleményüket... szurkolok nektek! legyetek boldogok!:)
ui.: nekem is nagyon bejönnek a színes bőrű fiúk;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!