Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, ez miért akkora baj?

Figyelt kérdés

Miért zavar mindenkit az, hogyha a szerelme rá mászik? Sok ilyen kérdést láttam, hogy emiatt elhagyta az egyik a másikat... Nekem eszembe se jutna emiatt szakitani...isten ments$$

Szeretgeti, öleli, puszilja...ez miért olyan nagy baj? Én imádom, ha rám mászik, ha megölel, sőt még ez se elég, akarok minél többet. Nagyon szeretem őt, és jól esik ez nekem, hogy folyton ott van mellettem. Ha ír bárhol neten, az is annyira jó és sosem unom meg:) Szeretem őt, mindennél jobban:) Csak nem értem ez másnak miért baj? Mondja el valaki...vagy van más is így aki ezt szereti ha rámásznak? 18/L

2011. jún. 19. 23:05
1 2
 1/14 napietus ***** válasza:
64%

azért hosszú távon eléggé idegesítene engem is. hála Istennek, a férjem nem ilyen :) volt ilyen pióca-típusú pasim, bírtam is...3 hétig...

29/N

2011. jún. 19. 23:09
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

imádom mikor rám mászik, nagyon jó.

de azt még jobban,mikor én ő rá. nézi a meccset én meg csak az ölébe ülök,kigombolom az ingét és a végén a hálóban kötünk ki... 1 óra múlva már azt se tudja miért megy a Tv xD

20/L 33/F

2011. jún. 19. 23:09
 3/14 Zekki06 ***** válasza:
58%
szerintem az nem normális ha valakinek ez baj, én is tökre ilyen vagyok... egyszerűen igényelem a szeretet és ugyanezt szeretem viszonyozni. :) 19/F
2011. jún. 19. 23:10
 4/14 A kérdező kommentje:

xd

Én egy vagyok vele és egyáltalán nem idegesitő:)

2011. jún. 19. 23:10
 5/14 A kérdező kommentje:
1 éve együtt elirtam:D
2011. jún. 19. 23:11
 6/14 napietus ***** válasza:
különbözőek vagyunk. akinek bajön, annak bejön, de akinek nem (mint én is), az tényleg a falat kaparja tőle.
2011. jún. 19. 23:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek minden szerelmes örül vagy örülne az is aki egyedülálló, magamból indulok ki. Kinek mennyire van igénye a szeretetre.
2011. jún. 19. 23:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák. Mi szerencsére szeretünk együtt lenni, nem érezzük akaszkodásnak, de vannak olyanok, akiknek több térre van szükségük. A legjobb, ha ilyen szempontból hozzánk hasonló párt sikerül választanunk.
2011. jún. 19. 23:19
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát igen mindenki különbözik.

Szerelmemnek is jól esik ha szeretgetem:)

2011. jún. 19. 23:20
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

Azért az sem normális, ha ráakaszkodik.

Nekem volt ilyen pasim, eleinte tetszett, hogy ilyen,de 2.-ik év után már idegesített. Az 5.-ikben meg már a hajam téptem és idegbeteg voltam. Majd szakítottam és felszabadultnak éreztem magam.

Mindenkinek kell egy kis tér, egy kis magánélet. Akkor is ha kapcsolatban van. Én meg nem az anyja akarok lenni.

2011. jún. 19. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!