Mit ne egyek, ami puffadáshoz vezet? 8+4 hkm vagyok, és akkora hasam van néha, mint egy 16 hkm-nak!
Szerintem mindegy. Ez kora terhességi tünet. Pár hét múlva elmúlik.
Ha akarsz, ajánlom az Espumisan gyöngyöt, az segít a széltávozásban, kicsit jobb lesz tőle.
Gratulálok a babához!
Köszönöm szépen!
Csak a család is mindig a hasam nézi, mert most ugye sokkal nagyobb, mint szokott lenni, és néha feszélyez, hogy ennyire korai terhesség még, az időt tekintve, és már néha azt hallom, hogy de nagy már a hasam! Mikor kezd látszani maga a terhesség, és nem a felpuffadt has látványa?!
Köszönöm szépen!
Akkor ezek szerint ez is genetika! Most én ráfogom, hogy a baba miatt nagyobb! :)
Hát a baba miatt nagyobb! Csak éppen nem a fizikai valójától, hanem a terheshormonoktól. Az espumisan tényleg segít.
Nekem a lányommal az 4,5-5-ik hónaptól látszódott a pocakom, pedig már nagyon szerettem volna felvenni a kismamanadrágot, de leesett rólam. :))
9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!