5 hetes terhes vagyok, de a hasam akkora, mint egy 14-16 hetes terhesé.4. babámat várom soha sem volt nagy hasam. Normális ez a dolog? 3 gyermekemmel sosem puffadtam. Most sem puffagásnak tűnik, terhespoci kinézete van. Lehetséges?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 18:19
1/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon nagy hasam volt a 4. babával,pedig nem volt nagy baba,36+5 hétre született 2550 gr-mal.
2/5 anonim válasza:
Nekem a másodiknál volt 8 hetes terhesen akkora hasam mint másoknak 20 hetesen.
Szerintem semmi baj nincs,,,:)
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszotokat:)
Akkor nem csak én vagyok így egyedül:)
2011. júl. 25. 18:51
4/5 anonim válasza:
Nekem is őriási a hasam most a másodikkal, ahhoz képest, mint amilyen az elsővel volt, szerintem nagyon fel vagyok puffadva, legalábbis úgy érzem.
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj, hogy kérdezek. Mindegyik babáddal és terhességeddel minden rendben volt? Szeretnénk kistesót, de buta fejemmel az tart vissza, hogy mi van ha nem lesz egészséges, vagy lesz valami komplikáció a szüléskor. Az elsőnél minden rendben volt, egészséges kis egy éves csajszi. Leírnád, hogy nálad milyen volt? Ne haragudj, hogy itt kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!