SOS! A terhesség 13. hetében barnázás oka mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap mikor elmentem a Wc-re,láttam hogy barna folyásom van. Ez már este történt és nagyon megijedtem. Ma reggel is lett pár csepp. Terhes vitamiint szedek 5 napja. Ettől nem lehet? Illetve kedden az orvos szűrést is csinált, mondta,ha utána vérzek picit,az természetes. Véreztem is, de csak aznap. Ez nem lehet annak az "utórezgése"?? Nagyon félek.Köszönöm.
Lehet leesett a progeszteron szinted,kapsz rá gyógyszert.Sok pihi és magne b6.
2012. febr. 5. 07:05
2/25 anonim válasza:
Menj el dokihoz, de azért ne pánikolj be, az is lehet, hogy most jönne meg, és azért van ez. Nekem is volt, és a doki mondta, hogy minden ok, csak a szervezetem emlékszik a menstruáció idejére, és azért a barnázás.
De azért lásson doki.
2012. febr. 5. 07:28
3/25 anonim válasza:
A progeszteron szint leesése már nem számít ilyenkor, mert a 12. héttől átveszi a méhlepény a szerepet. A progi-pótlást is a 12. hétig kell csak csinálni.
Szerintem elpattant valami kis hajszálér, ahogy nő ott minden, és ez okozhatta, de ez nem az a szitu, ahol találgatni lehet.
Én mindenképpen elmennék dokihoz, és megnézetném magam uh-val.
2012. febr. 5. 07:46
4/25 anonim válasza:
Szia! Szerintem is menj be az ügyeletre, legalább Te is megnyugszol! Írd majd meg mit mondtak!
2012. febr. 5. 07:54
5/25 anonim válasza:
Szerintem is menj el ügyeletre, inkább egy felesleges uh! Én nem hinném, hogy a keddi vizsgálattól lenne már, talán tényleg csak egy hajszálér volt. Írd meg mit mondott az orvos!
2012. febr. 5. 08:33
6/25 anonim válasza:
A 14. hétig még okozhat gondot a progeszteron elégtelen termelődése, bár ennek az ideje valóban a 9-11. hét leggyakrabban. Ettől még előfordulhat, vagy megpattanhat egy hajszálér a méhszájnál, lehet egy kisebb, épp ürülő haematoma. Mindenképp meg kellene nézetni!
2012. febr. 5. 08:34
7/25 anonim válasza:
A vitamintól viszont kizárt.
2012. febr. 5. 08:34
8/25 anonim válasza:
Ügyelet!de ne pánikolj bátyám feleségének 7. hetében volt kiderült, h vérrög okozta gyógyszert kapott 2 hét fekvés és felszívódott
2012. febr. 5. 08:55
9/25 anonim válasza:
1.vagyok...köszi a lepontozást.
Sajnos tapasztalatból írtam...14-15 hétig okozhat gondot a progi szint.15 hetesen vetéltem emiatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!