Akiknek barnázás vagy vérzés miatt kellett elkezdeni a terhesség elején a Magne B6-ot, mennyit kellett szedni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 19:55
1/10 anonim válasza:
napi 3*1-et, de én rendesen véreztem
2/10 anonim válasza:
3*2, kb. egy fél csepp vérzésre a 9. héten. De az 350 mg, kb pont annyi fedi a napi szükségletet.
22 hkm
3/10 anonim válasza:
magne b6 helyett magnerotot javasolt az orvosom, 3*1, 36.hétig.
4/10 anonim válasza:
Én is 3x1-et szedek, de az extrából. A normálból kettőt szednék, mert abban fele annyi magnézium van. Igyál konyakot 1-2 cl-t ha vérzel, vagy ha keményedik a hasad. Hagyományosan terhességmegtartó. Egy ismerősöm a 16. héttől hetente vérzett de konyakon a 32. hétig kihúzta.
6/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim hogy felesleges mert nem segít.
7/10 anonim válasza:
Én 3x2-t szedek sima Magne B6-ot, de mellé 3x2 utrogestant szedtem a 12.hétig.
8/10 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a doki, hogy nem arra való, hanem görcsölésre. Utrogestant és Duphastont kellett a vérzésre, barnázásra használni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, tudom, hogy nem arra való a magnézium. De amikor a kisfiamnál volt egy pici barnázás, meg a vetélésem előtt is, azt mondta az orvos, hogy szedjem. (most is volt pici, de nem említették, hogy szedjem-e, ezért a kérdés)
2012. jan. 11. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!