Az orvosom egy hete hat hetes terhességet állapított meg. Láttam a babám szívét dobogni. Azonban már öt napja a vécépapíron barnázást tapasztalok. Meddig tarthat még? Elszeretnék menni a jövő héten hozzá, de addig is szívesen várom a véleményeteket.
Nem tudom mit nem értetek azon, hogy látta a baba szívét dobogni, a 6. héttől kell látszania UH-n a szívműködésnek.
Kérdező, tényleg elé kéne menni dokihoz minél előbb, lehet hogy kell progeszteron pótlás. A vérzés/barnázás nem normális terhesség alatt, mindenképpen lásson doki! Lehet, hogy nincs semmi gond, de mindenképp ellenőrizni kéne a babát.
Nekem is volt barnázás az első terhességem alatt és sajnos ki is derült, hogy elhalt a baba, csak nem tudott rendesen kiürülni.
Szerintem is menj orvoshoz, mert sárgatest elégtelenségre utal, amelyre duphastont vagy más hasonló hormontartalmú gyógyszert szoktak felírni, amelyet a 12. hétig szoktak szedetni majd folyamatosan csökkentve a napi adagot elhagyni.
Remélem nem lesz semmi baj, boldog babavárást!
Egy 3 gyermekes családanya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!