Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósan lapátoltok-toltok...

Várandósan lapátoltok-toltok a járdán havat?

Figyelt kérdés
Én 13 hetes vagyok és kicsit kimentünk az udvarra a gyerekekkel. 3 és 5 évesek,25 percet voltunk kint.(jelzem semmi bajuk se lett,iszonyúan élvezték a 20 centis havat és csak -8 fok van) Kicsit eltoltam a havat a járdáról,nem lapátoltam,csak toltam. A férjem lapátolt reggel,de elment a dolgára és estig nincs itthon.Ti szoktatok havat tolni,ha nincs otthon az ember?

2012. febr. 4. 11:39
1 2 3
 21/29 Atroposz ***** válasza:

Amúgy szerintem sok 39-40 hetes kismama lapátolt havat......:)

36hetes babás

2012. febr. 4. 18:26
 22/29 anonim ***** válasza:
74%
Én annyira utálom amikor valaki ezt az "annak idején nagyanyáink így meg úgy" szöveget hajtja, mert hát meg is lehet nézni, hogy 10 terhességből átlag 2 gyermek született. Én is lapátoltam kb 2 hete de meg is bántam, mert kicsit fájt utána a hasam. Hálég nem lett semmi bajunk, de tényleg igaz az, hogy én is azt éreztem, hogy na most én megmutatom, hogy milyen erős kismama vagyok és tényleg benne van az emberben a világot megváltani akarás. De arra jöttem rá, hogy nem kell, az a normális,ha azt csinálja az ember amiket előtte is. Ha régebben is mindig te toltad a havat akkor nem fog ártani, de ha eddig nem csináltad, akkor felesleges pont most elkapni a hévnek. És itt jönnek a nagyanyáink a képbe, hogy ugye ők egész életükben kapáltak, tehát nekik az volt a megszokott és nem új, plusz megterhelés. Nekünk legtöbbünknek nem ezek a megszokott napi tehendőink, tehát könnyen megerőltethet. Ennyire egyszerű az egész.
2012. febr. 4. 19:53
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Atroposz! Én a "fűnyírós" (XD) kismama vagyok, és az én párom is kamionsofőr Ausztriában, én is nagyon aggódok érte.

Szóval nekünk nem könnyű, sokat vagyunk egyedül, és sok mindent meg kell oldanunk, ami sajnos nem várhat hétvégéig.

Egyébként az én párom is mindent megcsinál ha itthon van, de ez a ritkább sajnos.

2012. febr. 5. 12:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is külföldön dolgozik, így én folyamatosan egyedül vagyok szinte. Az az ünnep, ha itthon van pár napot. Na már most, én úgy vagyok vele, hogy a lehető legtöbb dolgot igyekszem megoldani egyedül, nem várom meg vele, inkább tényleg "ünneplünk" abban a pár napban. Igen, én is nyírok füvet, cserélek villanykörtét, festek kerítést, ha kell, minden rám vár, még a hólapátolás is. Persze nem feszítem meg magam terhesen, ha érzem, hogy sok lenne, abbahagyom és kész. De valaki írta, hogy a meglévő baba emelgetése, ellátása sokkal nagyobb erőfeszítésbe kerül, és ez így is van. A 10 hónaposom pedig nem fogja megvárni, míg az Apja hazatér.

Persze, ha valaki soknak érzi a hólapátolást, akkor nem kell csinálnia, pláne, ha egészségügyi indoka is van, de mértékkel nem hinném, hogy bajt okozhatna.

2012. febr. 5. 13:24
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szintén sofőr a férjem, és bizony maki kellett mennem lapátolni. Szerintem, amíg jól érzem magam,addig a picurnak is jó a pociban. Sokkal megterhelőbb a 2és féléves fiamat hajkurászni. Na akkor elfáradok és bizony nemegyszer le is kell feküdnöm pár percre.
2012. febr. 7. 14:18
 26/29 Atroposz ***** válasza:
Hála az égnek rendben fel ért a céghez aztán go Törökországba.Arra fele is rossz az idő.Állnak Bulgáriában mert árvíz veszély van.
2012. febr. 7. 21:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Hát nem könnyű a sofőrfeleségek dolga....:S
2012. febr. 8. 11:03
 28/29 Atroposz ***** válasza:
Nem könnyű, ezért is kívánok minden jót a sorstársaimnak
2012. febr. 9. 10:28
 29/29 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, köszi.

Neked is!

10hkm

2012. febr. 9. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!