Várandósan lapátoltok-toltok a járdán havat?
Amúgy szerintem sok 39-40 hetes kismama lapátolt havat......:)
36hetes babás
Kedves Atroposz! Én a "fűnyírós" (XD) kismama vagyok, és az én párom is kamionsofőr Ausztriában, én is nagyon aggódok érte.
Szóval nekünk nem könnyű, sokat vagyunk egyedül, és sok mindent meg kell oldanunk, ami sajnos nem várhat hétvégéig.
Egyébként az én párom is mindent megcsinál ha itthon van, de ez a ritkább sajnos.
Az én férjem is külföldön dolgozik, így én folyamatosan egyedül vagyok szinte. Az az ünnep, ha itthon van pár napot. Na már most, én úgy vagyok vele, hogy a lehető legtöbb dolgot igyekszem megoldani egyedül, nem várom meg vele, inkább tényleg "ünneplünk" abban a pár napban. Igen, én is nyírok füvet, cserélek villanykörtét, festek kerítést, ha kell, minden rám vár, még a hólapátolás is. Persze nem feszítem meg magam terhesen, ha érzem, hogy sok lenne, abbahagyom és kész. De valaki írta, hogy a meglévő baba emelgetése, ellátása sokkal nagyobb erőfeszítésbe kerül, és ez így is van. A 10 hónaposom pedig nem fogja megvárni, míg az Apja hazatér.
Persze, ha valaki soknak érzi a hólapátolást, akkor nem kell csinálnia, pláne, ha egészségügyi indoka is van, de mértékkel nem hinném, hogy bajt okozhatna.
Utolsó vagyok, köszi.
Neked is!
10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!