Hányadik hónapig utazhatok repülővel várandósan?
Társaságtól függ!
Van ahol csak 26. hétig engednek fel, külön kell mindig érdeklődni az adott társaságnál, akivel repülsz!
első válaszoló téged még felengedtek 36 hetesen???
Én úgy tudom, hogy 26. hétig utána orvosi igazolással engednek csak fel. A légitársaság honlapján rajta van amúgy. A wizzair-nél és easyjet-nél tuti hogy 26.hétig mehetsz, uátna igazolás kell.
Legitarsasagtol fugg, de altalaban 34-36 het a vegso hatar.
Wizzairnel peldaul 34 het, de malevnal, BA-nal 36 het.
Ugy remlik, hogy 28. hettol kerhetnek orvosi igazolast arrol, hogy repulhetsz. Mondjuk ezt vagy kerik, vagy nem, nalam volt mindig, de sohasem kertek el. Nyilvan nem volt a homlokomra irva, hogy hany hetes vagyok, maguktol pedig nem kerdeztek.
Az igazolas miatt egyebkent nem kell izgulni.
Ez kb ket mondat, a haziorvosod, vagy a nogyogyaszod alairja es kesz. Szinten a tarsasag honlapjan kell korulnezni, mert szokott lenni letoltheto nyomtatvany. Angol nyelvu legyen, ne magyar lehetoseg szerint.
jó, köszi!
akkor még bogarászom.
szia!
én állandóan ingáztam anglia-mo között most szeptemberben jöttem haza végleg. 27 hetesen!
a wizzair-rel utaztam és ott a betöltött 32. héttel már nem repülhetsz! vinned kell mindig egy magyar-angol nőgyogyid által írt pár sort hogy minden okés veled és a méhszájad zárt! angoloknál különösen nézik ha már nagy a hasad, mint nekem volt - 2. baba!
a malév-nál van kivétel ott 36. hetet még engedik különleges esetben!!!!-de hogy ez mi arról nem tájékoztattak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!