Kismamik! Ti isztok kólát várandósan?
Terhességem eleje óta nagyon kólás lettem,azért nem minden nap iszok,hanem hetente kb.2-3-szor veszek egy 2 literest.
Árthatok ezzel a babának?
15+3 hkm
Én ugyan nem szeretem a kólát, és kismama sem vagyok már, de mikor terhes voltam, az első 20 hetet végighánytam. Csak a hideg kóla segített, meg a banán, pirítós, és túrós csusza, amiket nem hánytam ki.
Naponta ittam 1-2 dl kólát, nem egyszerre, hanem elosztva pár kortyonként a hányinger csillapítására. Nem okozott gondot. Szerintem nem lesz tőle semmi ,csak mértékkel kell ezt is, mint mindent :)
Szia!
Én is kólázgatok, kb hasonlóan mint te. Főleg az elején volt jó, amikor sokat hánytam, ez az egy maradt bennem. A sima víztől mindig savam lett, a tej kijött, ahogy a tea is. Ha mellette viszel be elég kálciumot, nem hiszem, hogy bajt okozna egy két pohár kóla!
Boldog babavárást!
én kólás voltam a terhességem előtt is, most is megiszom naponta, túlzásba nem kell esni persze, de ha kívánod miért ne, a lényeg hogy nem cigizel, azzal többet ártanál, egyébként meg más ugyanúgy kávézik terhessége alatt mint előtte, az mennyiben jobb, szóval nyugi nyugodtam, ha kívánod
39+4 km
a fiammal a terhességem végig kóláztam....egyszerűen megőrültem érte, nem bírtam ki, hogy ne igyam, szerencsére semmi gond nem lett.
Most csak hébe-hóba iszom, viszont a csípőssel vagyok úgy, mint anno a kólával. remélem most sem lesz gond belőle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!