Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósan hanem túl erősen,...

Várandósan hanem túl erősen, de azért érezhetően megütik a hasad lehet baj?

Figyelt kérdés
Ma a kisfiam elég rendesen beleugrott a hasamba. 10-ik hetes kismama vagyok, nem tudtam igazán kivédeni,mert nem akarattal csinálta,véletlen volt, úgy fordult hozzám ugorva,hogy a hasamba fordult-ugrott. Nem fáj azóta sem,de akkor rosszul esett. Volt így valaki más is várandósság alatt?

2012. jan. 7. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj, a babad vedve van. :)
2012. jan. 7. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Boltban, nagyterhesen neki tolták a hasamnak a bevásárlókocsit. Majd kijött a szemem, de semmi bajunk nem lett, azon kívül, hogy tiszta ideg lettem tőle...de szerencsére babám is jól elvolt, ficánkolt utána, de semmi rossz nem történt.

Amúgy sokaknak van kisgyerekekük, akik tuti megrúgják, rángatják anyuka pocakját, mégsem lesz baj. Biztos kellemetlen, de a baba tényleg védve van.

2012. jan. 7. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
semmi gond nem lesz nyugi,foleg ilyen picinel meg nagyon vedve van odabent,nyugodj meg ha idegeskedsz aval tobbet artasz.Boldog babavarast:)
2012. jan. 7. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem lessz baj.A babuci védve van.:)
2012. jan. 7. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatást!
2012. jan. 7. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Ma töltöm épp a 34. hetemet..

Van egy 2.5 éves kislányom,aki akarva,akaratlanul néha néha belerúg,megüti,beleugrik a hasamba..

Idáig nem lett belőle bajunk,de remélem nem is lesz..

Kb 14 kg ruha meg minden nélkül,de még így is emelgetem néha..-ez sem okoz gondot..!

2012. jan. 7. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van 21 hósom, ő is akaratlanul meg-megrug néha. Az ágyban rámugrik. Eddig semmi bajunk nincs! Kistesó jól bírja! :)

18 hetes kismami

2012. jan. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!