A 33. hétben járok, és látványosan (és érezhetően) leszállt a hasam, nem korai ez még?
Abszolút lefelé áll, újra jött az állandó pisilési inger, és nagyon-nagyon feszít ott egészen alul.
Első terhességemnél ennyire le sem szállt a hasam, nem volt ennyire látványos, és nem pár nap alatt történt, anem egy hosszabb folyamat volt.
Most akkor nemsoká szülni fogok, vagy ennek semmi köze hozzá?
Nekem az első babánál már 32 hetesen lent volt a picim, az orvos meg is ijedt, de a 38. héten szültem (amúgy el sem fért volna másképp a 3 kilós picim mert alacsony és nagyon vékony vagyok, ja és nekem nem hosszabb folyamat volt, hanem pár nap, mire lehelyezkedett a drágám).
Nem azért jött előbb 10 nappal a kiírthoz képest, mert korán leszállt a hasam, hanem, mert erős jóslóim voltam már heteken keresztül még ezek mellett és egyre jobban nyílt a méhszájam, míg egyszer tényleg beindult a szülés.
Most még nem tudom hogy lesz a másodikkal, de feltételezem, hogy szintén hamar lenn lesz.
Vele még csak 13 hetes kismama vagyok.
Szóval nyugi!
Szerintem ne aggódj. Második terhességnél már gyakran gyorsabban, hamarabb mennek a dolgok, de ez nem csak a szülsére lehet igaz, hanem mindenfajta változásra, menet közben is.
Nekem egyébként végig lent volt az első baba, sose jött fel, úgyhogy 9 hónapig jártam pisilni. Hónapokig azt hitték, mindenórás vagyok. :)
Nekem is lent van a hasam, mióta látszik. Sokan meg is jegyzik, hogy milyen lent van. Sőt a kisfiam sem mocorog annyira, így az elejétől kezdve be van fordulva, ahogy kell, ő max a tengelye körül forog!
A pisilési inger engem is hónapok óta kísért, de legalább nincsenek gyomor panaszaim és levegőt is nagyon jól kapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!