Sok a plusz 4 kg-os hízás 15+4 napos terhesen? A melleim (80B volt terhesség előtt, most pedig már a 80C is kicsi) és a hasam nőtt meg látványosan. (Már alig van nadrágom, amit be tudnék gombolni. )
Igen, kicsit sok. Én csak ilyenkor kezdtem el hízni, és így is 14 kg-ot szedtem fel.
Próbálj kicsit többet mozogni, és odafigyelni az étkezésre. Nem szabad koplalni, meg ilyesmi, csak óvatosabban a nasival, szénhidráttal, zsírosabb ételekkel. Most még nem gáz, de ha ilyen ütemben hízol tovább, az nem egészséges.
Szia!
15+5 hetes vagyok, 1 kg plusszal, mondjuk én 79kg/170 cm-vel kezdtem..szóval nem voltam olyan sovánka..(bár dagadt sem vagyok szerencsére..)Ja és a BMI kalkulátor szerint 3 kg-nál kellene tartanom...szóval szerintem ahhoz képest a 4kg nem sok...
És amúgy furcsa, hogy nem híztam jobban...mert nagyon rám jött a csokievés, mióta babás vagyok...viszont a húst, sajtot, sőt a főtt ételt a 12. hétig nem tudtam megenni(nem hánytam, csak undorodtam ezektől), lehet, hogy ezért nem jött fel több...
én is 80B-vel kezdtem, most 80C-m van két hete vettem, de már elmélkedek azon, hogy D-set kellett volna venni....
Mozgásról én le vagyok tiltva (méhszájon lévő méhlepény miatt), szóval kezdek izgulni, mi lesz, ha egyszer beindul a hízás..
Boldog babavárást!
Én 75 d-ről kezdtem, és én kismama melltartót hordok, mert ebbe nem fájnak a melleim, és az előző terhességemből megmaradt, az a melltartóm 75 e.
Utolsó előtti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!