Mitol hegyesedik a hasam? Terhesseg vagy hizas?
Azt mondják, ha a poci hegyes, akkor fiú lesz :)
De amúgy nem tudom mi az oka... lehet kidűti a babád valamijét, azért hegyes... Lehet ott a popója... De szerintem ha a hízástól lenne, akkor nem hegyesedne... Esetleg egy képet tudnál feltenni?
Én 22 hetes vagyok. Nekem is hegyesedik :) De nem hiszem, hogy hízás, hisz még csak 1kg-t szedtem fel. Én is úgy tudom, hogy az "öregek" szerint ez a fiú babák sajátossága. Én nem tudom, hogy milyen nemű a pocaklakó, nem akarjuk megkérdezni. De az álmaimban mindig kisfiam van. Pedig nagyon kislányt szeretnénk :)
De amúgy tényleg nem egyértelmű a kérdésed. :)
Én most 22 hetes vagyok. Amikor késett 2 napot csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Nagyon magam alá kerültem. Aztán egy hét múlva elmentem vásárolni, de minden olyan kényelmetlen volt, meg nagyon nyűgös voltam. Teljesen kikészültem, bőgtem, hogy tehén vagyok. Ezt előadtam anyuéknak, meg a tesómnak, aztán hazajöttünk a férjemmel. Én továbbra is hisztis hangulatban voltam és csináltam még egy tesztet... aztán már azért bőgtem mert 2 csík volt rajta. A férjem is nagyon örült. És én sírva hívtam a tesómat, hogy nem tehén vagyok, hanem a másik T betűs.
Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy egy negatív teszt még nem feltétlenül jelenti, hogy nem vagy terhes. Persze a pozitív teszt előtt volt egy pár negatív, még úgy is hogy három hetet késett.
Szóval a bizonytalanság helyett szerintem inkább egy biztos nem.
Nekem is negativ lett a reggeli tesztem. De en nallam is eleg sok tunet jelentkezett, es hat 1 hete en is olyan nyugos vagyok hogy nemigaz. Mindenen jon hogy sirjak. Varok meg vele 1 hetet es ujratesztelek vagy inakbb megyek ultrahangra :)
Azert koszi hasznos volt a valasz.
Gratula Neked :)
Tegnap kelett volna megjojjon rendesen. De sehol semmi!
Csak kozbe a gyomrommal is van valami baj,vagy nem tudom de egyfeszt szedulok hanyingerem van es hanyok megy a hasam :( De halottam olyat hogy mikor terhes lett az egyik kolleganom o is eloszor a gyomraval es epejevel kuszkodott :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!