Mikor kezd el látványosan nőni a pocak?
7honaposan meg megkerdeztek mikor tervezunk gyereket,szoval...igaz tel volt nagykabat.
8-9honaposan ugrott meg a pocakmeretem,akkor mar jol lathato volt,a hirtelen novekedeskor szep zebracsikos hsam lett,de ez genetika,anyum egyenletesen hizott es neki is csupa csik lett a hasa.
Nekem is a 30. hét környékén kezdett el nagyon nőni. Mág mindig nagyon nő, szinte minden nap látni rajta... :)
35 hetes km
utolsó válaszoló.
Te voltál már terhes? Egyáltalán nő vagy??? Nem mindenkinél látszik 14. héttől a terhesség...
Én 14 hetes terhesen a régi farmerjaimban jártam, meg testre simuló pólóban és nem látszott, hogy babát várok, sőt még 24 hetesen sem látszott, pedig nem takargattam magam.
Mivel nekem elől tapadt meg a méhlepény, ezért nekem már 12-13 hetesen látszott, hogy terhes vagyok. Sokan meg is jegyezték,hogy már ekkora????
Szerintem attól is függ, hogy hol tapadt meg a méhlepény, mert ha elől akkor valószínüleg hamarabb látszik mintha hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!