Ti hogyan oldjátok meg a borotválást vagy pl. a hajmosást a nagy pocakotokkal?
Figyelt kérdés
32hetes vagyok.A hajmosás még előre hajolva megy,de egyre nehezebben:SA kádban hátra hajolva is eléggé kellemetlen.
Na a borotválás meg pff..nemlátok semmit..
2012. febr. 3. 15:50
11/14 Babi0906 válasza:
Hát én az emlékezettel még nem próbálkoztam, nekem biztos nem lenne egyszerű :) Pont mondtam a páromnak tegnap, hogy hétfőn orvos, úgy hogy borotválkozni kell és ez most már az ő feladat lesz :) Kicsit megszeppent e csak annyit mondott jó :D A hajmosást zuhanyzás közben szoktam, mert én nem fürdök kádban amúgy sem.
12/14 Atroposz válasza:
Én jól összevágtam magam a múltkor a férjem 2 hetente van itthon és akkor se biztos ,hogy van idő a borotválásra.
13/14 Babi0906 válasza:
Hát én tegnap este végül meg küzdöttem magammal :) de nem lett olyan, mint máskor, ez az emlékezet dolog nem nem vállt be valami nagyon :) Látni már tényleg nem látok semmit, egyébként már én sem borotválkozom olyan sűrűn mint előtte, csak ha ráveszem magam :D
14/14 anonim válasza:
Mert a borotvalt pina a divat:-) ha csak ez a legnagyobb gondotok hat szepen vagyunk:-) meg a halalos agyatokon is gyorsan szaladjatok el borotvalkozni:-) ja meg egy faca tetkot mert az a trendi attol menobb leszek ha latjak:-) ilyen mocsok vilag ez! penz szex felszinesseg...En meg nem szeretnem ha ebbe a ferto vilagba none fel a gyerekem..ahhoz mas korszakot valasztanek ha lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!